Duran araca vurmak nerede olursa olsun vuran kisinin sucudur. Bunu esim sacma sapan bir yere parketmis kamyonete aracini surttugunde rapor icin gelen trafik polisinden dinlemistim.
Selamlar
ahmet
Printable View
en mantıklısın siz bildiğiniz bir servise gidin ve hasarınızı yaptırın anlaşması olmasa bile siz ödediğiniz parayı karşı tarafın sigortasından alırsınız en kötü ihtimali söyliyeyim size de kusur verseler bile aracınızdaki hasar (çamurluk düzeltilir ve boyanır tamponunuzuda lokal boyatırsınız ) 400 tl civarında olur bununda %10 size kusur verse 40 tl yapar hasarsızlığınızı bozmaya değmez
Saygıdeğer arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Bu olayda çıkacak kaza raporu çok önemli, eğer kusur oranı karşı tarafa %100 verilirse siz kaskodan da yaptırsanız hasarsızlığınız bozulmuyor. Ama ilk etapta parayı size ödetip sigortadan siz kendiniz alın diyorlar başıma geldi. Kusur karşıda olduğu için kaskonuz karşı tarafın sigortasından parayı alıyor. Rapor hemen çıkacaksa beklerseniz iyi olur. Masrafı öğrenip kaskoyu bozdurup bozdurmamaya o zaman karar verin. Resme göre 400-450TL masrafı var, tabi çamurluk değişmezse. Autoking servislerindeki işleme bu hasar girmez ben daha yeni sorduğum için. Ama yine de bir göster. Tekrar geçmiş olsun kazasız sürüşler dilerim.
ilginiz için çok sağolun, servise verdim arabayı 3 gün sonra gel al dediler, kusur oranları da en geç 10 güne belli olacakmış bende kusur bulmazlarsa eğer zaten kaskom bozulmayacakmış.. hayırlısı bakalım ilk kazam biraz tecrübesiz kaldım.. Allah kimseye kaza bela vermesin ...