Hayırlı olsun. Profilini de güncellersin artık![]()
2006 model 1.3 multıjet dynamıc 68.000 km 3 kapı(gri) aracımı verdım
2008 model (2009 ocak cıkıslı) 1000 kmde 3 kapı(kırmızı) 1400 t_jet sport aldım
7000 tl verdım uzerıne
yorumlarınız beklıyorum
Konu sersev tarafından (12/03/2009 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun. Profilini de güncellersin artık![]()
hayırlı olsun
Hayırlı olsun Serdar iyi bir seçim yapmıssın, Normal de ne kadar istiyordu T-jet için
tesekkurler
27.000.ılk once nakıt son ne olur dıye ıkı kere konustum 26.000 ıne dustu sonra bende bu arac var dedım 7000 ustune verdım aldım...
daha arac gelmedı babamı almaya gonderdım sebebıne gelınce babam 55 yasında kaskosu ucuz cıkıyor benım uzerıme olunca tek kapı araclarda yuksek kasko bedelı ıstıyorlar....
Bu araca, bir arkadaşım da talip olmuştu. Kısmet sanaymış Serdar. Hayırlı, uğurlu olsun... Kazasız-cezasız kullan...![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan öncelikle. Bence dizel bir araç verip yerine benzinli araç almak hiç mantıklı değil. Kısa vadede memnun olsan bile zamanla dizeli ararsın gibime geliyor.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
2006 Fire Active 1.4 + 6.000 yanlış hatırlamıyorsam... Onun kilometresi daha düşüktü...![]()
120 beygır guc ureten bır arac yakıcak bıraz dostum evet?
hevesımı alayım tüp taktırırım
bır kac aracımız var tuplu ve dızel olmak uzere
7000 tl ye aracımı sıfırlamış oldum benım aracım 70.000 km deydı aldıgım arac sıfır
ayrıca bır kac sebebp daha var onlarıda detaylı anlatırım bır gun
valla dostum benım ıcın cok avantajlı oldu sebebıne gelınce ıkı uc tane sebebı var acıklarım bugun aksama dogru
Konu anvil tarafından (12/03/2009 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
Serdar, hayırlı olsun.Ben de aynı şeyi yapmıştım.Yani dizeli satıp t-jet aldım.1 senedir kullanıyorum ve pişman değilim.Umarım sen de olmazsın.Araç içine sindiyse üzerine verdiğin parayı fazla düşünme derim...
Güle güle kullan 7000 tl ye aracını 67 000 km düşürdün ve her şeyi sıfırlamış oldun güzel bir iş yapmışsın heves bile olsa 120 liğe bu kadar para çok iyi![]()
Konu ABNEW tarafından (12/03/2009 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
Pişman olcağıını hiç zannetmiyorum, dizelden sonra sadece kesene zarar vercek onun dışında performans ve donanım olarak seni gayet tatmin edecektir. (turbosu olduğu için erken devirde maksimum tork - dizel motor olayı- bunda da var, dizeli kesinlikle aratmaz)
hayırlı olsun, kazasız belasız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri