Arkadaşlar bu programda geçen hafta 2 adet peugeot tanıtmışlardı. Neden grande puntolarımızıda tanıtmasınlar? Kendi adıma ben e-mail yolladım bu adrese. İsterseniz sizlerde linke tıklayarak istekte bulunun belki dikkate alırlar. Ne kadar çok olursa o kadar iyidir bence. NTV Yayın Akışı ve Programlar
Motorla giden herşey bu programın konusu... Saffet Üçüncü ve Celal Pir programda otomobilden yana ne bulursa inceliyor, kullanıyor ve yeni modelleri izleyenlere tanıtıyor.
Programda ayrıca sektörün sorunları, firmalarının geleceğe bakışı ve tüketiciye yönelik umut, beklenti ve yenilikler anlatılıyor
O programdaki arabaları görünce moralim bozuluyo yaw. Zannetmiyorum GP tanıtacaklarını.
Fatih, neden tanıtmasınlar yawİlkerin de belirttiği gibi geçenlerde 207 vardı programda, sonra 18 metrelik bir yat bile tanıttılar
Yalnız isteklerden sonra Abarth ya da esseesse yi tanıtırlarsa moraller bozulur biraz![]()
Sıradan bir 407 yi bile tanıttılar ki piyasaya çıkalı 5 sene oldu
ne zamanlar yayinlaniyor bu program acaba?
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Cuma saat 21:00 de yayınlanıyor. Geçenlerde çok pahalı bir araba tanıtmışlardı. Araç arıza yaptığı zaman teknik ekip helikopterle gelip ücretsiz bakım yapıyormuş.Türkiyede bir tane varmış galiba. Seyircilerden tepki gelmiş kriz var neden bukadar pahalı araçları gösteriyorsunuz diye. Onlarda bir sonraki hafta peugeot ya geçtiler.
ben e-mail attım herkez e-mail atarsa istek tek noktada birleşirse daha iyi olur arkdaslar
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
doğuş gurubunun TR ye getirdiği araçlar üzerine yoğunlaşıyorlar birde belirli bir seviyenin altına düşürmüyorlar arç tanıtımlarını ...
yani bizim sınıftan bi arç tanıttysalar bunda eminin ticari bi kaygı mevcuttur...reklam yani..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
NTV doğuş grup ile direk ilişkili olduğu için öncelikleri tabiiki kendileri
bu arkadaşlar bir arada MTV de yapıldığı gibi (pimp my ride)eski araçları yeniliyorlardı çok tutmadı bıraktılar bu arada birde Dipnot: saffet üçüncü eski tofaş-fiat çalışanıdır abarth motorsporlarından ayrılıp doğuş otomotive geçmiştir yani eski bir fiatçı onun için tanıtmayabilirler belki
kaldı ki abarth türkiyede yok
olmadığı için tanıtamazlar içinizi ferah tutun![]()
Bildiğim kadarıyla, otomobil programlarındaki araç tanıtımları reklam kapsamına giriyor. Yani Fiat başvurmadığı sürece, ne kadar mail atarsak atalım, nafile...![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
arkadaşlar bende e-mail attım herkez atsın derim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |