İyi günlerde kullanın.Çok güzel görünüyor.
hep soyluyoruz yıne soyleyecem kırmızı gp lere bu jantlar cok yakısıyor...arka tarafta tek gozu yoran park sensorlerı.bı ara onlarıda boyatırsan dahada guzel olacaktır...kazasız belasız...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
guzel olmuş hayırlı olsun
tam üstüne bastın mustafa abi,aynen onlar...bana bunlar için kartaşta 350 ytl fiyat istediler,evt abartmıyorum 350 ytl...Sprey boya alıp,kampana ve kaliperleri kavaklıdere otoda 40000 bakımında ücretsiz boyadılar...
daha sonra araca siyah ve kırmızı çizgiler uygulamaya karar verdim,çünkü nerden baksan tekrar bi 200 ytl gidicek kalanlar için,bunuda vermek içimden pek gelmedi.200 ytl ye daha farklı şeyler yaptırdım;film,plaka kalınlaştırma,plakalık arkasını karartma,ızgara boyama,egzoz ucu,kolçak vs gibi...
Tolga kocatepe, cenazeden şimdi geldim. Senin arabanın 5-6 araba aşağısına çektim. Senin araç fecii parlıyor ama yol kenarında temiz tutması zor olsa gerek.
valla öğlen evde aklıma geldide dedim domates alıyım yanıma sonra dedim cenazeye gidiyoruz eğlenmenin anlamı yok diye bıraktım geri. Halbuki bugünde tertemiz etmiş arabayı güzel olurdu bir domates.
neyse başka zamana artık şaka falan bir yana hiç kirlenmez inş![]()
gordum orhan senin aracı hatta tam evimin önune çekmişsin,dedim kendime orhan niyeti bozdu,kesin atmıştır domatesleri,ama bi iz yoktu arabada...
hayırdır kardeşim başınız sağolsun...
+2416
inşallah hiçbirimizin aracı ozellikle yıkattıktan sonra hemen kirlenmez...
Konu anvil tarafından (12/06/2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
İş yerinde bir abimizin babası vefat etmişti onun cenazesi vardı.
Arabayıda bilerek oraya çektim sırf sen görüp kıllanasın diye zaten![]()
senin araba ordayken ben çıktım,aşağı doğru inerken gordum,jantlardan tanıdım
sonra hemen ani bi fren yapıp,durdum ve arabayı inceledim...hiç bi iz bulamayınca,dedimki sanırım karşıdaki şok marketten domates almaya gitmiş,hemen bastım uzaklaştım
..aslında arıcaktım senide,benimde acele bi işim vardı,gelince arıyım dedim ama 2.40 gibi geldiğimde çıkmıştınız siz
düşünmen yeter tolga daha uygun bir zamanda bende sana uğramak isterim telefonun varmı bilmiyorumda yoksa bilekorna ile ortalığı ayağa kaldırabilirim.
Tolgacım, kırmızı ve siyah uyumu süper olmuş GP'inde... Çok hoş görünüyor gerçekten...
KAzasız cezasız günlerde güle güle kullan..
KIRMIZI
SİYAH
En BÜYÜK --------------- ES ES![]()
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
maaşşaallah maşaallah.kırmızı ve siyah mükemmel ikili yaaa. bayılıyorum ben bu renklere. kırımız siyah GENÇLER BİRLİİİ![]()
teşekkürler arkadaşlar,aslında atıcagım bi kaç foto daha var,tatile çıktığım için kaldı,onlarıda bugun yarın atıyorum,tekrardan ilgilenen butun arkadaşlara teşekkürler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri