Benim aracımda saç jant olsa bi sn düşünmem kapakları söker iyi bir boyacıda siyaha boyatırdım. belki bide jantların kenarlarına kırmızı bi şerit.
düşün derim![]()
valla femolı abımız yapmsıtı aynen o sekılde![]()
Captaİn Jack Sparrow
o kapakları boyamış ben kapakta takmazdım.
bide sarı lastik kalemi ile lastikteki yazıları boyadın mı mis![]()
beyazda olabilir.![]()
Femoli abimizin kapak olayı çok hoşuma gitti yahuen iyisi 4 tane kapak alıp bu şekilde bi deneme yapayım bakalım. Jantları boyamak en az 2 gün sürecek,nihayetinde wc ye bile araçla giden adamım,2 gün uzun süre
Lastikler ise yalan olur,Bridgestone B250 üretimden kalktığı için servis önlere Pirelli taktı.şimdi pek dikkat çekmiyoda boyarsam önler Pirelli arkalar Bridgestone iğreti durur![]()
Grey Goose ...
Bende haftalardır ayna kapaklarımı bırakamıyorum, farları karartamıyorum bu sebepten artık yapcak bişi yok dedim haftaya p.ertesi bırakıcam![]()
Sen şanslısın çeşit çeşit far var.
ben napiyim tek şansım karartmak![]()
yada gidip orjinal far alıcam onu yaptırıcam![]()
yakında burdan çıkar illa ki angel yada başka bişiler takıp orj. farları satan birileri.pusuda beklerdim ben olsam![]()
Grey Goose ...
Beklemiyormuyum sanıyorsun cıkan herşeyden haberim var![]()
hem punto icin hem grande punto icin
maşallad adım adım toplamışsınız aracı emeğinize sağlık
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Teşekkür ederim,valla imkanlar dahilinde elimden geleni yapıyorum yavaşta olsa.Aslında aklımda yoktu ama 400 TL ye çıkmada olsa iyi durumda orjinal Konig bulunca kaçırmak istemedim.Durduk yere masrafa soktu gene GP aşkı![]()
Grey Goose ...
sağlamsa 400 liraya konig bedava![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
güzel olmuş...
Keyif BMW'Dir...
400lira könig 17 mi o ? :O fenaaaa
TSİ Jetta.
valla ballıymışsın abiherhalde işin ilimi soyadda
![]()
TSİ Jetta.
Hayırlı günlerde kullanın birşeyleri adım adım yapmak kadar zevklisi yok sanırımKazasız,cezasız,belasız günler
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri