bende daylight'i hiç sevmiyorumangel daha ıyı
![]()
bende daylight'i hiç sevmiyorumangel daha ıyı
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ben takimde siz beğenmeyinde görim ama nasıl yaptın demek yok şimdiden söyliyim![]()
Tak hemen, görmek için sabırsızlanıyorum.![]()
Beşiktaş aşkındanmıdır bilmiyorum, Siyah - Beyaz parça ve renge sahip olan arabalara bayılıyorum...Nacizane fikrim kaliperlerinide kırmızıya boyarsanız eğer yolda gören kızlar altına işeyecektir![]()
![]()
Maaşallah...
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
Bayanları zor duruma sokmak değil amacım ama aklımda bu uygulama zaten, Bursa'da kim yapar bilmiyorum, bulursam yaptırabilirim.
Gerçi Ayhan kardeşim yardımcı olur bana şimdi..![]()
Sen kendin bile yaparsın be kardeşim, yapacağın tek şey balata spreyi bir fırça ve yanmaz kırmızı boya almak o kadar... Çeşitli forumlarda kaliper boyamak diye aratırsan hatta arama motorlarında da rahat bulursun... Bu işin aslında çok kolay olduğunu ama biraz zaman aldığını görürsün... Kendin yaparsan daha çok beğenirsin emin ol kardeşim. Görüşmek üzere....
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
valla çok güzel, angellar harika görünüyor
Kaliper boyamakta ne var ... Herkez boyuyabilir... Çok basit ve zevkli bir işlem...
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta içinde orjinal kol dayama, abarth stoplar ve orjinal egzos ucu taktırdım.
Son resimler...
![]()
güzel olmuş
Maşallah diyelim...![]()
adamım süper ya, nazar değmesin...
Selçuk kocaman nazar boncuğu benden olsun Beyaz TAY*ına ...maşallah...maşallah...![]()
Konu GPS2 tarafından (13/02/2011 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.
cok guzel selcuk allah nazardan saklasın bı boncuk tak bence bıyerlerıne resımlerde profosyenel cekım galıba![]()
aracın maşallahı var kazasız belasız inş![]()
barıs..
mk3 1.3 multijet palio..
Teşekkürler hepinize arkadaşlar..
Türker çekimler yarı profesyonel..Tripod olmadan bu kadar.
![]()
maşallah çok hoş olmuş abi 3.5 cm yay alsan hiçte fena olmaz aslında birde panjuru siyaha boya tamamdır daha hiç ellemene gerek yok![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri