edit
edit
Konu Romeo_er2 tarafından (14/02/2012 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ABNEW, akin78, alpimmm, anlgnydn, atom43, beyaz evo80, Birkan61, Brozer,Budweiser, dgn, eexelanss, erdiyilmaz, Genius, GPtolga, jagar, JASMINE, mgturkan, monaugur, Ogulcan.Öğüt, OzzY, Punto_Can, sersev, StrawBeeRy, TurboKolik, ufuk_punto
Kanka hayırlı Olsun İyisi Yine Sende =)) Uça uça kullann =)))
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
sağol kanka daha iyisi senin olsun =)
Konu Romeo_er2 tarafından (14/02/2012 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
o gayet mükkemmel araç kazasız belasız iyi günlerde kullanın sıfır mı aldınız aracı?
teşekkürler 2. el aldım 15.000km de
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı olsun..kazasız belasız kullanın inşallah...
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
stops78
Şık araç, kazasız sürüşler![]()
Ertuğ hayırlı olsun kazasız cezasız kullanman dileğiyle aslında ben bravo alacaksın sanıyordum![]()
Maşallah Ertuğ bu ne hız.Araç gerçekten çok hoş. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan.
kazasız , belasız güzel günlerde kulan ertuğ, hayırlı olsun![]()
hayırlısı olsun kazasız belasız kullan. simdilik bu kadar foto dediğine göre bu araçtada patlama yapcaksın sanırım simdiden merak etmeye basladım! neler yapmayı düsünüyorsun?
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
valla bu sefer ufak tefek çok iş yok..aslında süpriz olsun diyelim..şimdilik bmc abarth kutu içi filtre diyim sadece =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlısı olsun kardeşim allah kaza bela ceza vermesin inş.![]()
sağol kardeşim..sende alırsın inşallah =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı olsun kardeş
gerçekten çok şık
kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun güzel araç maşallah
tekrardan hayırlı olsun![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ziyaretçi
sağol cihan =) 1 haftadır koşturuyorum ama değdi =) tek sorun 6 ayda 1 ön lastikleri değiştircez heralde3. viteste bile asr banamısın demiyo
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri