Evet forumunuzu baya bi süredir takip ettim ve C kasa dizel opel corsamdan sonra istediğim 90 beygirlik puntoma sonunda kavuştum. Aldığım gibi hemen 17 jantlarımı taktım. Onun dışında orjinalliğini bozmadan bu şekilde kullanmayı düşünüyorum.
Arabayı sıfır almadım ama sıfır sayılır2009 model 90 hp 6 ileri vites şu an sadece 4850 km de... Aracı bir tofaş çalışanından aldım. Rodaj yağını yeni değiştirdim. Punto fiyatlarınıda çok araştırmamıştım ama hesaplı aldığımı düşünüyorum. Rayiç bedeli nedir tam bilmiyorum.
Arabada neredeyse bütün paketler mevcut. HİFİ paket, spor paket (15 jantlar,spoiler yan marşpiyerler), advanced safety kit (ESP,hillholder vs...) ,plus 4 airbag... şu an 2 günde keşfedebildiklerim bunlar birde bagajda 12v çakmak girişi var bu hangi pakete giriyor bilmiyorum
Resimleri bugün çektim içinin fotosu çok iyi çıkmadı turuncusu çok tatlı bir turuncu ayrıca ben bu aracı alana kadar hiç turuncu torpidolu punto görmemiştimilk başta biraz garip geldi ama içine binince döşemeler ve kapı içleriyle birbirini tamamladığını gördüm. Ayrı bi sportif hava vermiş.
![]()
Konu ABNEW tarafından (19/06/2009 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
Aramıza hoşgeldin Serdar. Aracın hayırlı olsun. Kazasız, belasızve cezasız sürüşler dilerim.
Ayrıca İzmir buluşmalarında da seni aramızda görmek isteriz.![]()
arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın, hi-fi benim arabada da var ama pek bi numarası yok ....dosemeler tatlı cıvıl cıvıl gozukuyor. Nazarlardan uzak olsun
StrucTuraL EngiNeeR
Çok güzel maşallah hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldin.
Hoşgeldin Serdar, aracın hayırlı olsun...
Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olur inş. Aramıza hoşgeldiniz.
O tarz jantları hiç beğenemedim nedense![]()
2006 Grande Punto 1.3 Multijet 90Bg 6ileri 195/55 R16 + (SP) Hi-fi Ses -> 26 EsEs
İç renkleri çok güzelmiş.. Bence o jantlar birazcık yere yapıştırınca arabayı daha güzel dururHayırlı olsun..
Jantlar güzel olmuş fakat araba havada kalmış yeni yay takmalısın yada orjinalini bozmadan bu görüntüye razı olacaksın.
hayırlı olsun
güle güle kullan
kaça satın aldın? bende bakınıyom arac ...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Teşekkür ederim arkadaşlar....
Konu rallycube tarafından (27/09/2009 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.
bedavaya almışsın hayırlı olsun
nete bakma onlar baya bi ucuyolar
Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Hayrlı olsun Güle güLe kullanın![]()
Hoş geldiniz Aracınız da hayırlı olsun;
Jantlar güzel yanlız yay istiyor gibi![]()
hoşgeldin...hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle........
hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin herkese ve bana da) aracida uygun almissin ...
iç görünüm mükemmel..hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri