Herkese merhaba..

14 nisan 2015 tarihinde ankara Kavaklıdere fiat servisine 70.000 bakımı için aracımı bıraktım. yetmiş binde ne yapılması gerekiyorsa yaptıklarını hatta karbon clear yaptıklarını da söylediler ve aracımı aldım. aradan bir hafta geçti ve birgün kaputu açtığımda motor kapağını bile çıkarmadan en önde duran bir adet kelepçe vidasının olmadığını ve doğal olarak boruyu komple saran kelepçenin boşta olduğunu gördüm. Kavaklıdere fiat servisine bu forumdaki tavsiyeler üzerine gitmiştim ancak bir bakımda araç yetkili servisten çıkıyorsa böyle bir durumla karşılaşmamış olmam gerektiğini düşünüyorum. belki benim talihsizliğimdendir ama Kavaklıdere fiat ile yaşadığım ilk problem değildi bu. 2014 ocak ayında gittiğim 50.000 bakımında da polen filtresi kapağını sökerken kırdıkları açık ve net belli olduğu halde kabul etmemişler ve sıcak soğuk farkından kırıldı değiştirdik diye bahane bulmuşlardı.(kapağı tutan kenarındaki çentik kırıktı.) şimdi bu iki yaşadığım problemden dolayı kavaklıdereye artık güvenim kalmadı ve şu an aracımın motorunda bir problem var. arıza ışığı yanmıyor ama 4 senedir kullandığım için çekişindeki, gücündeki düşüş hissedilebilir durumda ve araba gaz yemeyip titriyor. bunu gösterebileceğim, problemin ne olduğunu anlayabilecek iyi bir usta veya yetkili-özel servis tavsiyeniz var mı? ancak ne olur Kavaklıdere demeyin..