Saol kardeşim hatırlanmak guzel
Konu Hakan_vectra tarafından (17/11/2010 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
Saol kardeşim hatırlanmak guzel
I ' m c a p u l i n g . . .
doğum günün kutlu olsun
iyiki doğdun abicim
nice mutlu yıllara
nice yıllara...
bugün doğumgünü olan sevgili arkadaşlarımız Deniz (kriminal) ve Fırat (krakerçocuk) arkadaşlarımın doğumgününü kutluyorum.
iyiki doğdunuz.
nice yıllara
nice yıllara
Denizim, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yaşlara sevdiklerinle ve sağlıkla girmen dileğiyle...
iyiki doğdun deniz,yoksa bu forum neyapardı sensiz...
hepinize sonsuz tesekkür ederim..
Nice mutlu yıllara
Nice yillara deniz seni nasil unuttuk
Fakat anlamadigim bisi var bu hakan vectra ile ayni bilgisayari kullanarak nasil msj yaziyorsunuz olm ip numaralariniz bile ayni insan proxy felan kullanir dimi
Mutlu yıllar deniz kaptan.
Bu arada ip olayı benim de dikkatimi çekti, konuyu açıklığa kavuşturalım lütfen
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
nice mutlu yıllara...
TSİ Jetta.
Deniz doğum günün kutlu olsun.Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu güzel bir ömür nasip etsin.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
Hepinize tesekkur ederım ..Dün yanımdaydı bayramlaşma mahıyetınde pc ye gırdıgımde bak dedım benı unutmus mert fıratın dogum gununu kutluyor vs dedım.İçerdeyken konu açmış dogum gunumu kutlamıs..
Her defasında bunu açıklamama ragmen arkadaşlar hala endişe ediyorlar.
O benım kuzenım ve evinde pc yok...
Degerli arkadaşlar sevgili forum uyelerı ıstersenız hakanın cep telefonunu verebılırım ıstersenız adresını vereyım bu kapar ip'e dolanmayın..Hayat kısa
Bu arada Femolıcım anlamıssındır umarım ne dedıgımı...Herkes kendıne baksın hıc kımseye bıseyler ıspat etmeye nıyetım yok eger bı suphelerı varsa sılerle uyelıgını olur bıter bana ne kazancı varkı...
Doğum gunumu kutlayan herkese sonsuz tesekkurler kutlamayanlar ıse zaten yerlerını bılıyolar...
Konu Kriminal tarafından (19/11/2010 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.
Aman hemende alinirmis kusme len biz zaten biliyoruz senin nekadar iyi ne kadan mukemmel ne kadan can dostu oldugunu trip yapma uleyn...
özelden yazmışsında burdan cevaplayim hakan abinin evinde pc yok size geliyor ve mesaj yazıyor tamam peki bu tip durumlar sen işteykende oluyormuş sanırım bir kaç mesajda görmüştüm sen işteykendemi hakan abi yanına gelip senin pc inden mesaj yazıyor anlamadım.(açıklama yapmak zorunda değilsin abi sadece aklıma takıldığı için sormak istedim)
ayrıca doğum gününü neden kutlamadığımıda yazıyim ben fırat abinin doğum gününü kutlarken doğum günü olanları kopyaladım yapıştırdım ve senin ismin yoktu demekki sen ben onu yazdıktan sonra profilinden değiştirmişsin yada değiştirmemişsin sonuçta orada adın yoktu görmedim ve kutlamadım..
yanlış anlaşılma olmasın..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri