Özellikle zafermutlu Zafer abi, PLaTiNuN Tolga, _TuNa_ Tuna Doğum gününüz kutlu olsun..
zafermutlu (36),
tnt (27),
PLaTiNuN (26),
ICEMAN (25),
_TuNa_ (25),
solist_22 (24),
puntofan (23),
35tnc35 (23),
ata156 (23),
ACTOROFTHEROAD (22),
hamzasoylemez (22),
UGUR (21)
Eserin de söylediği gibi Zafer abi, Tolga ve Tuna arkadaşlarımızı ve bugün doğumgünü olan bütün arkadaşları kutluyorum,
Nice sağlıklı ve mutlu yıllara.
Hepinize mutlu, sağlıklı nice yaşlar...
Tolga, Zafer ve Tuna başta olmak üzere
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar. Nice yıllara.
![]()
doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
Hepinize sağolun varolun hep birlikte nice senelere...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
nice mutlu, sağlıklı yaşlara. Doğum gününüz kutlu olsun..
Başta adaşım olmak üzere bugün doğum günü olan tüm değerli üyelerin doğum günlerini kutluyorum.Nice senelere ..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Mutlu nice yaşlar dılegıyle...
I ' m c a p u l i n g . . .
nice yaşlara
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bugün doğum günü olan bütün arkadaşların yeni yaşlarını kutluyor, mutluluk ve sağlık dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum.
hepinize tşk ederim arkadaşlar ..
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim...Ayrıca zafer abi ve diğer üyelerimizinde doğum günlerini kutlarım...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
en çok aktif olan abilerim iyiki doğdunuz nice mutlu yıllara kazasız belasız![]()
tolga kardeşim,zafer abi ve sayamadiklarim cümleten dogum gününüz kutlu olsun.
dogum pastasindan ayirin![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri