Konu JASMINE tarafından (13/07/2010 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar Doğum gününüz kutlu olsun...
Özellikle
34ozkankurtuldu34 (30),
KaMiKaZe (27),
yeni yaşınız kutlu olsun.... Özkan ve Orhan....
yusi1 (40),
oralyalcin (39),
kobe (34),
barbar-77 (33),
earslan,
sbfli (31),
medjai (31),
muzi811 (26),
aytug (25),
pamust (25),
tek-net (24),
cagri6767 (16)
o zaman herkese bir "mutlu yıllar" da benden![]()
Hepinizin doğum gününü ayrı ayrı kutluyorum.Nice mutlu yaşgünlerine...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Nice yıllara.....
I ' m c a p u l i n g . . .
nice mutlu yıllara![]()
Nice yıllara arkadaşlar....
ÖZKAN VE ORHAN KARDEŞİMİN ÖZELLİKLE
sonrada tüm doğum günü olan diğer üyelerimizin doğum gününü kutluyorum
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
nice yaşlara arkadaşlar... doğum gününüz kutlu olsun
Herkese mutlu,sağlıklı ve huzurlu uzuuuun yıllar diliyorum.
Yasemin Hanım dogum günü hediyeniz için çok teşekkürler şu saatlerde arayıpta bulamadıgım tek şey o valla amma canım çekti saat 02:24 ve ben işteyim.
Dogum günümü kuru kuruya kutlayan degerli arkadaşlarımada binlerce kez teşekkürler sizlerle bir arada bulunmaktan hep keyif aldım arkadaşlar biz bir aileyiz ve ben bu ailenin bir üyesi olarak tanışamadıgım tüm arkadaşlarımada saygılarımı iletiyorum ve Hafta Sonu Dogum Günüme Herkez Davetlidir..
17-07-2010
Yer Avcılar FOX
Saat: 24:00
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (14/07/2010 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Herkez davetlidir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Doğum gününüz kutlu olsun 34ozkankurtuldu34,KaMiKaZe ve diğer doğum günü olan üyelerimiz...nice mutlu ve sağlıklı senelere inşallah
Yalnız anlamadığım bişey var neden 3 ayrı konu açılmış doğum günü için??
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
nice yıllara![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri