Güzellikleri olduğu kadar hüzünlerimizide paylaştığımız, birlik, beraberlik, arkadaşlık ve dostluk adına adım attığımız bu yolda her şeyi birlikte, içtenlikle paylaşmak ve daha nice yıldönümlerini hepbirlikte kutlamak dileği ile
NİCE MUTLU YILLARA www.GRANDEPUNTOTR.com
.
Nice yıllara GPTR...
Dostlukların, paylaşımların, farkındalığımızın ve farkımızın her yıl daha da artması dileğiyle...
dile kolay 3 seneyi tamamladik, 3 senenin oncesinde donanimhaberde gorustugumuz zamanlari da sayarsak dort seneye yakindir birliktelik devam ediyor,
daha uzun yillar birlikteligimizin devam etmesi umidiyle
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hep beraber nice yıllara![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hep beraber nice mutlu ve gp li yıLLara
Mutlu yıllar gptr....
hep beraber nice mutlu yarınlara...
Başta Erdi kardeşim olmak üzere tüm GPTR ailesinin doğum gününü kutlarım. Hepberaber daha nice yıllara.
3 yıl boyunca gp kullanıcılarına böyle bir platformu kullanmalarını sağlayan
dostluk kardeşlik arkadaşlık saygı ve sevgi çerçevesi içinde paylaşımda bulunan
madi ve manevi destekte bulunan tüm uyelerimize teşekkür eder
GRANDE PUNTO TR AİLESİNİN doğum gününü kutlarım
inşallah hep beraber daha nice 3 yıllara
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Nice mutlu yıllara GrandePuntoTR her yılın bir öncekinden daha güzel olması dileğiyle...
wayy o kadar olmuşmu
Daha dün gibi, gp de yeni görünüm ,birmot buluşması ...Liva buluşmalarımız şakalaşmalarımız ...
Günler çabuk geçiyor önemli olan değer bilmekte
Nice yıllara nice yaşlara grandepuntotr![]()
nice mutlu yıllara GrandepuntoTR
Nice Mutlu Yıllara GrandePuntoTR...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri