Puntoya gore daha dardir. Yalitimi nasil yol lastik ruzgar sesi. Araci kaca aldiniz km si kacti.
Uzun süren araç arayışımdan sonra dün ibiza aldım, kısaca bahsetmek gerekirse donanım olarak zengin, esp asr cc vs. yakıt olarak tatminkar, dur kalk sıkışık trafikte 21 km ortalama ile 7.7 lt, akıcı trafikte 5.6 lt uzun yol 4,8 lt yaktı, genel olarak araca ödediğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz, sürüşü keyifli direksiyonu fiat grubunun city moduna göre daha hafif , turbo benzinli motoru ile hızlanmak istediğinizde kararlı ve seri bir araç, aracı daha yeni aldım şuana kadarki izlenimlerim olumlu.
Puntoya gore daha dardir. Yalitimi nasil yol lastik ruzgar sesi. Araci kaca aldiniz km si kacti.
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Motor 90bg görünüyor Punto ile karşılaştırıldığında sizce nasıl. Birde az önce bu 1.2 motorun golfte ki kronik sonunu tesadüfen dh de gördüm, isterseniz bi inceleyip seat le iletişime geçin acaba bu sorun çözüldü mü.
Bence uzun yıllar binecekseniz şimdiden garantisini uzatmanız sizin için faydalı olacaktır.
https://mobile.donanimhaber.com/show...502&p=2&f=2064
Konu Ezeldenberi tarafından (28/10/2016 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
Benim de uzun zamandır düşündüğüm araç,özellikle style-plus donanımlısı.Ama ne zaman bayiye gitsem iç plastik kalitesi ve darlığı yüzünden vazgeçiyorum.
Sent my iPhone using
Teşekkürler, Punto ile karşılaştırırsak araç oldukça seri yani turbo olduğunu hissettiriyor, ani hızlanmalar yapabiliryorsun diğer bir tabirle uzayabiliyorsun ve motorun ataklığı keyif veriyor, golfteki motorla aynı seri mi bilmiyorum golflerde bu motorun 105 bg. olanını kullanıyorlar. ama dediklerinizi aklımda tutacağım umarım sorun yaşamam.
Temennileriniz için teşekkürler, en son ne zaman ibiza bakmaya gittiniz bilmiyorum ama bahsettiğiniz durum benimde hoşuma gitmiyordu açıkcası plastik kalitesi olarak, özellikle ön göğüs felaketti ancak 2016 modellerde ön göğüste yumuşak bir malzeme kullanmışlar ve gayet hoş olmuş eski tahta hissiyatından uzaklaşmış araç açıkcası bahsettiğiniz gibi eski tip göğüs olsaydı muhtemelen bende almazdım ama bu sorunu halletmişler, diğer bölgelerdeki plastik kalitesi kendi segmentindeki araçların kalitesinde . darlık konusunda sadece arka koltuklar biraz dar puntoya göre onun yerine bagaj bayağı geniş puntoya göre. Unutmadan direksiyon sistemindede iyileştirmeye gitmişler tüy gibi olmuş city modu aratmıyor.
Aracınız hayırlı olsun kazasız günler dilerim zamanında ibizayi bende çok araştırdım ama o kokpit ve iç dizayn beni oldukça mutsuz etmişti
Son yakıt verileri, sabah orta yoğunlukta akıcı trafik, akşam dur kalk trafik 180 km yaptım, yakıt aldığımda sıfırlamıştım, yakıt aldığımdan bu yana şuan 6,4 lt gösteriyori, yol bilgisayarıyla gerçek veriler birbirini tutarsa yakıt konusunda süper diyebilirim.
Depoyu fulledikten sonra tamamen istanbul şehir içi şirinevler beylikdüzü bölgesi kullanımı, daha yeni çektim resmi sabah akıcı trafik akşam dur kalk trafik hele dün akşam bildiğin kilitti trafik.
Eklenti 34224
Konu alivepro tarafından (04/11/2016 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
Foto bende görünmüyor ama
Sent my iPad using
Zafer hocam çok teşekkür ediyorum, burayı okuyarak vw hakkında bilgi tazeleme imkanım oldu, bağlantıda yer alan almanya sitesini de çevirin iyi kötü durum vehameti (polonya üretimleri sorunlu) ve doğuş oto rezaletini iyice anlıyorsunuz. 2018de dünyanın bir numurası olacağız diye yola çıkıp, tüm dünyada mahkeme ve devlet eliyle ispatlanmış hile hurdalarla (araştırın, birden çok olduğunu göreceksiniz) 2015te bu hedefe ulaşmış (proje yönetimi ile uğraşanlar bilirler, bu denli oturmuş sektörlerde 10 yıllık hedefe 7 yılda ulaşmak kadar ilginç bir şey olamaz, birşeyleri olağanüstü(!) yapmanız gerekir) ve sonrasında on milyonlarca aracı, gerçekten de on milyonlarca (ülkemiz hariç) geri çağırmış bir firma. Ben bu araçları toksik mal olarak görüyorum (2008 krizinde ABDyi batıran toksik hisseler gibi). Yeni yönetim yeni araçlar çıkarıp markanın tarihi mali sıkıntılarını giderene kadar vw'den başka bir şey beklememek lazım. 2009da AByi vuran krizden sonra çıkan arabalar neredeyse 2014e kadar soru işaretidir (neredeyse tüm cabriolar kalktı, kaliteli model hatları kalktı ya da değişti, ucuz model hatları geldi) vw için bu tarih 2020ye doğru gidecek gibi. 7 ileri DSGyi (DQ200) kaldırdıklarında anlayabilirsiniz vw tüketici lehine bir adım atmış.
Üstad, zaten bende o konuyu görünce, bizim araçlara olan güvenim daha çok arttı ve kafamdaki karşılaştırmalı kalite sorularının hiç biri kalmadı. Bence Punto üretimi kesinlikle , iç mekan kalitesi yükseltilerek, hiç durmadan devam edilmeli.
Konu Ezeldenberi tarafından (05/11/2016 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.
Hindistan ve Brezilya'da olan ve çıkacak Fiat modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
Fiat Linea - Fiat Punto - Petrol, Diesel Cars in India
FIAT: Carros 0km, Sedan, Hatch, Minivan e SUVs
Daha once görmüştüm, adamlar Hindu zekasıyla Punto'yu birleştirip aracı kardeşi olan Panda gibi Cross yapmışlar: )
Aracımın deposunu bugün her zamanki gibi (pompa attığı an daha ekletmeden) fulledim;
Kullanım: %100 İstanbul şehir içi (genellikle beylikdüzü bahçelievler arası, sabah orta yoğunlukta akıcı trafik, akşam yoğun dur kalk trafik, %90 sakin, %10 agresif kullanım)
Yapılan km: 591 km
Alınan yakıt : 179,5 tl
Km başına : 0,30 kuruş
Sonuç : Benzinli bir araca göre mükemmel, bu değerler gösteriyorki uzun yolda 0,25 kuruşu geçmez.
Not: yapılan hesaplamaya göre yol bilgisayarı kuruşu kuruşuna doğru gösteriyor km sıfırlamadan önce 6.3 litre gösteriyordu.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri