Arkadasimda bi üst kasa var 1.6 ecotec 24 krs fln yakiyo
hocam sen g kasa astranın bertone modelinden bahsediyorsun..üst kasada ki 1.6 lar twinport genelde..ve onlar az yakıyor..düz 1.6 ecotec lerden ben 7 sene kullandım..maalesef yakıtları yüksek..10 litrelerde..
19/09/2014, 00:44
zahirbaba
Alıntı:
cdogu Nickli Üyeden Alıntı
travesti arabası tigra yaw?
okadar araba yorumu salladın sonunda doğru bir yorum yapmışsın. Nerden biliyon bu travesti arabalarını
19/09/2014, 00:45
cdogu
Alıntı:
zahirbaba Nickli Üyeden Alıntı
okadar araba yorumu salladın sonunda doğru bir yorum yapmışsın. Nerden biliyon bu travesti arabalarını
Hayırdır Zahir bey,gece gece rüyanda mı gördün de ota b.ka bulaşıyorsun?
Rivayetleri severim,bu da bir rivayettir. Antin kuntin işlere girmem yani sizler gibi rahat olun :)
19/09/2014, 01:34
Arrest
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
hocam sen g kasa astranın bertone modelinden bahsediyorsun..üst kasada ki 1.6 lar twinport genelde..ve onlar az yakıyor..düz 1.6 ecotec lerden ben 7 sene kullandım..maalesef yakıtları yüksek..10 litrelerde..
İkisinin motorunda da ekotek yaziyor farkli motorlarmi var? Ben ayni diye biliyorum emin misiniz? Yarin bi Opel servisine danisicam.
19/09/2014, 01:35
Arrest
Alıntı:
zahirbaba Nickli Üyeden Alıntı
Sen yorumun doğru olduğunu nerden biliyosun? Araştırma mi yaptin bu konu ilgimi mi çekti? ;)