Doğuş oto yine yapmış yapacağını. Bakın müşterilerine şimdi de nasıl bi belge imzalatıyorlarmış. Türk insanını sanırım oldukça gerizekalı sanıyorlar. Ya da gerçekten öyleyiz bilmiyorum... Belgeye bakınca...
Kaynak : DSG Şanzımanın gizli kusurlu olduğuna dair mahkeme kararı
Nasıl bir zihniyettir bu?? Hem bi kucak para verip araba alacam arıza oldu mu hiç bir yerde derdime çare bulamayacam bi de sağda solda konuşunca 10 bin tl para ödeyecem. Kim imza atar ki buna???????
Başka bir forumda görmüştüm bu olayı sadece gülüyorum şu vw cilere 2.ci eli değerli diye çektikleri rezilliklere.. Misal benim arkadaşım 2007 - 2008 tam hatırlamıyorum polo aldı 26,500 e tredline dizel kamyon gibi çalışıyor araba 3 piston benim 1250 dizel puntoma yetişemiyor sonra benim aracıma bindi abi ben bomboş arabaya o kadar para vermişim diye başını taşlara vuruyor sırf ikinci eli değerli diye milletimiz keriz muamelesi görüyor..
Adamlar işi biliyor.
Bu tür bir sözleşmeye imza atıp bu araçlardan alan saf var mıdır acaba
vay bee bence arkadaşlar hepimiz twitterden yazıp herkese duyurmak lazım vw nasıl marka olduğunu
hahaha eski şirketimde bizede sözleşme imzalattırmışlardı. sözleşmede çalışan firmadan ayrıldıktan sonra aynı sektörde çalışamaz diyorduadam makina mühendisi makina imalatı sektöründe çalışamaz diyordu resmen
![]()
bu da ona benziyor...
buna imza atan var mıdır diye merak ettim bende... ne demek lan anasını bile ağlatırım şirketin... dünyanın parasını vereceğim sonra bana taahhütname imzalatacak... o arabayıda almam şirketi de rezil ederim.
lan marketten son kullanma tarihi geçmiş salça aldım adam yerine iki kavanoz verdi abi aramızda kalsın olmuş bi hata vs diyerek... marketçi kadar olamayan bir vw den mi araç alacağım... istemez...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Sözleşmenin altında sanki imza var gibi. Demek bunu imzalayanlarda var. Allahım akıl ver kullarına.
"Püüüüüüü Allahtan belasını bulasıca Volkwagen"bunu yazdım diye şimdi o taahhüde imzayı atmış olsaydım 10.000.00 TL doğuş oto'ya gidecekti. VW'den araba alıp imza atmadığım için şimdi 10.000.00 TL kardayım o zaman bol bol hakaret edeyim bol bol kâr edeyim
![]()
Vallahi rahatlıyor insan.
Ya beyler ; bu marka Türkiyenin en çok satan markalarından biri. Bu kadar insan nasıl alıyor ? Bu nasıl bir zihniyettir ? Nasıl bir cahilliktir ? Üstelik bu markayı alanlar eğitimi de geliride belli bir ortalamanın üzerinde olanlar... Yani akıllısı, okumuşu, zengini böyle yaparsa diğerleri neler yapmaz ?
Vaybe..Bence bu sözleşme tam mahkemelik..
öyle demeyin Volkwagenin 2. el piyasası var![]()
Driven by the future
tok kapısı var dsg de neymiş. önemli olan vites değil kapı![]()
Forumdaki Volkswagen fanatikleri ne diyecek bu işe en çok merak ettiğim o... Volkswagen'in V'sine laf ettirmiyor toz kondurmuyorlardı....
Bu kadar acizlik olamazBu belge hukuken yok hükmündedir zaten, birey fikirlerini beyan etme özgürlüğünden kendi isteğiyle dahi olsa vazgeçemez.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Demokratik yaşamdan gittikçe uzaklaşıyoruz.Sanırım wolkswagen firmasıda buna en hızlı uyum sağlayan kuruluşlardan biri !
Merhabalar Arkadasımın akrabaları Almanya da yaşıyorlar ve bana dediler ki Almanyada bu WV burda hiçbirşey deil yüzüne bile bakmıyor arabanın ama bizim TR de Doguş oto bayağa göğe kaldırmış wv markasını dediginiz gibi en boş hallini bile cok buyuk paralara satılıyor deymez (neymiş wolkswagen mişşş hay seveyim wolkswagenini)
Konu lostface tarafından (19/02/2014 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.
bu evrağın ne maksatla alındığını bilip bilmeden bol keseden sallıyorsunuz. elimize bir koz geçti ve vw markasının bir açığını bulduk edasıyla zafer sarhoşu olmuşsunuz direk b..k atma moduna bağlanmışsınız. ama üzgünüm hiç bir sıfır araç alan müşteri böyle bir evrak imzalamaz. zaten imzalayacak bir salak da bulmak oldukça zordur sanırım. gelelim bu evrağın niçin imzalatıldığına. müşteri tamamen kendi insiyatifi ile aracını garanti dışı serviste tamir ettirmiş (ucuza maledebilmek için) dolayısıyla da kendisinden, bir arıza durumunda sonradan bir hak iddia etmesini önlemek maksatlı bu evrak alınmıştır. servis ve müşteri arasında ki bir anlaşmadır ve sıfır araç satışı ile hiç bir alakası yoktur. size tavsiyem günlük yaşantınızda da bir meselenin aslını öğrenmeden kişi ve kurumları itham etmemenizdir. saygılar sunar riya dan uzak günler dilerim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri