-
benim şirket aracım fluanece..
ben seviyorum onu.. özellikle mazota para vermiyor olmak harika bir his :)
dışı o kadar geniş bir arabanın içi nasıl o kadar dar anlamıyorum..
araç hiç güven vermiyor..
otomatik viteste 6,1 lt ortalama yakıt tüketimim var..
uzun yol şehir içi karışık..
kör noktaları çok fazla..
özellikle şirket otoparkında bayanlar aralara sığdıramıyorlar arabayı :)
bagaj kapağı halen buharlı otomobil devrinden kalma sistemle çalışıyor..
bagaj bağlantıları içine konulan malzemelere çarpıyor yada kapanmıyor..
ses sistemi iğrenç ötesi.. 150-160km hızda son seste duymuyorsunuz :)
torpidonun orta yerinde saat yeri gibi bişi var.. ama içi boş saçma sapan duruyor..
full modellerde orda navigasyon var.
teyp yeri kaza yapmalık.. teyp ekranını görmek için eğiliyorsunuz..
puntomun en sevdiğim özelliklerinden o teyp açısı..
genel olarak bu şekilde.
-
Kesinlikle parasını hak etmiyor.
-
Yol tutuşunu puntodan kötü olduğunu donanımhaberde birçok kişiden duymuştum.Zaten euro n-cap 4 yıldız alan bir model.
-
Bende kullanmıştım kısa süreli o arabadan. Aynen dediklerine katılıyorum. Dışardan bakıldığı zaman çok geniş ve rahat bir araba gibi görülüyor. Ama içine binip oturduğunda o kadar dar bir hissiyat yaratıyor ki insanda kendini 206 da oturuyor gibi hissediyorsun. Çok kötü bir araba.
-
Heybetli, kaslı kasasına aldanmamak lazım:=)
-
Yol tutuş kötü. Yakıt tasarrufu 1.5 dci için her zamanki gibi iyi. Çekiş güzel.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
-
Samsung sm3. Samsung Sm5. Bu marka ve modeller yabancı geliyorsa, Fluence ve Latitude modellerinin kökenine inmek gerekiyor. Renault'un bu iki modeli aslında safkan bir fransız değil. Küçük dokunuşlar dışında güney kore aracı Samsung markası ile ortak model. Daha doğrusu Samsung. Türkiye'de kore araçlarının fiyatları her zaman avrupalı rakiplerine göre düşük olmuştur. Renault markası ile aslında bu Güney Kore araçları ederinden fazlaya satılmış oluyor. Megane sedan versiyonu olarak lanse edilen Fluence'nin geçmiş dönemlerdeki sedan hb model benzerlikleri bulunmadığı açıkça zaten gözükmektedir. Renault megane'ı artık uzmanı olduğu şekilde hb olarak tasarlıyor ve sedan araç pazarını samsunglar ile ikame ediyor.
Fluence'nin 120 ve üzeri hızlarda güven vermediği hemen her kullanıcı tarafından belirtiliyor. Rüzgarlı yollarda Fluence'lerin yol tutuşunun azaldığını ve hızlarının düştüğünü kullanarak değil, başka araç kullanırken gözlemleyerek tespit edebilirsiniz. Motor konusunda eleştirilebilecek birşey yok, çünkü o motor Mercedes'e bile tedarik sağlayan Renault'a ait:)
Saygılarımla.
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
-
Aslında tutulan bir araç ama demek çok tatmin etmiyor...