Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 2010 Honda Civic Elegance

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Standart 2010 Honda Civic Elegance

dostlar bu arabayı baya bi kullanma fırsatım oldu bu yaz akrabam sayesinde merakta ediyordum. trene binmiş kadar oldum sunroof cruıse control tamam on numara ama bizim puntoların inanın amortisörlerindeki konfor ve arabadaki konfor kolay kolay değişilmez. sanki amortisör değilde makas var arabada hani heves eden imrenerek bakan olursa hondaya baştan sölim heveslenmesinler trene binmiş kadar olurlar.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Ailemin arabası da aynı arabadan ve sunroof cruise control bende de var. Ancak Honda hakkında konfor için söylediklerine katılmıyorum hocam
    C sınıfı bir sedanın B sınıfı bir spor şasili hatchbackten daha konforlu olacağı aşikar.
    Saygı duyarım tabi ki görüşüne ancak benim civic için kötü bir yorumum bu konuda olamaz

sencer deniz
    tirit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 35

Abimde var otomatiğinden. Konfor konusunda bendeki bravodan daha iyi diyebilirim. Hem hacim olarak daha geniş hem de görüş açısı sessizlik yönünden ( lastik sesi hariç). Ama iş motor ve aktarmaya gelince benim aracıma karşı onun 2 lt motoru anca keser. Hem benim aracımdan daha pahalı hem de asr, esp, c.c., h.h. vs otomatiğinde standart olarak gelmiyor.

umut saygın
    umutsaygin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 34

o kasa civic premium kullanıcısıydım 2 sene öncesine kadar.satıp sıfır punto evo dizel aldım.ekonomi olsun diye.geçen senede yeni kasa elegance aldık. .şuan hem punto evo hem de yeni civic var ailede.civicsiz duramayanlardanım ben civic konusundaki konfor görüşlerinize katılmıyorum ama japon araçları genelde almanlar kadar konforlu olmazlar.bu bilinir süspansiyon serttir biraz japonlarda .lakin aradaki fark hissedilmez bile konfor açısından.ama kesinlikle ve kesinlikle puntodanda kat kat konforludur civic hem sınıf farkı var arada yani. . civic kendi sınıfında tercih edilecek en ideal en güzel arabadır bence. . saygılar

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

araba çok güzel tipi göstergeleri ama bilmiyorum japon arabası pek kullanmadığımdanmıdır çok sert arkadaş ya bi de benim kullandığım arabadanmıdır nedir azcık sert çukurda tak diye ses çıkıyodu arka tarftan.

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

vitesi birde çok güzel geçiyor ama biraz sesli.

AYDIN GÜR
    gemlikli_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 288

aa ben simdi civic değil de tren mı almışım ))))

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

pek katılamayacağım hocam o kasa çok konforlu ve çok zevk veren bir sürüşü var..ayrıca aracın yanında duran bile çalıştığını anlamıyor sessiz zevkli bir araç tek handikapı eski civic lere göre yakıtı biraz fazla..

m c
    benkimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 11

Hocam aracı bilmediğiniz belli, amortisör sistemi öyle evet sert bir çukura girerseniz tak diye ses geliyor ama sadece ses var. Konfor konusunda punto civic in yanına yaklaşamaz. Hele o otomotik vites rahtalık, sorunsuzluk, rahat koltuklar... ne diyelim bence güzel bir araçtır civic.

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

2011 i arkadaşımda vardı F1 vites , sunroof olan modeli kullanımı rahat sürmesi zevkli bi araba rahatlık konusunda Punto dan daha iyi kesinlikle performansına zaten yorum yok hızlanması çok iyi vitesleri uzun olmasına rağmen , 2 de 110 3 te 167 leri gördüğümüzü hatırlıyorum çokta seri gidiyor
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

ozz kut
    toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 33

üstad yorumlarına katılmayı çok isterdim. Ama honda civic çok seri,sınfında en konforlu araçlardan biridir tek eksiği dizeli yok ve çok yakıyor...

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Arkadaşımda var ve yorum yapabilecek kadar kullandım aracı. Evet yol sesini alıyor süspansiyonları sert frenleri güven vermiyor ama araba gerçekten güzel. Ben her bindiğimde yolcu da olsam şoför de severek biniyorum civice...

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

valla çukurlarda tak diye ses geliyodu benim kullandığımda kasiste falan en ufak sesi duyuyodum. vallahi billahi benim araba diye demiyorum sakın yanlış anlamayın herkezin malı kendine iyidir allah herkeze daha güzellerini kazasız belasız kullanmak nasip etsin benim t jet ' in konforu seriliği düz vites 125 bg olan modeline taş çıkartır. kimseylede tartışmak için demiyorum benim görüşüm sakın ha yanlış anlamayın. ha ama sorunsuz bi arabaymış ben honda sahibi olmadım bi yaz boyunca kullandım o konu hakkında bi diyeceğim yok.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Serilik konusuna bir şey diyemem sonuçta aracınız 1050 kg civarı turbo beslemeli bir araç mutlakaki seri olacaktır Civic karşısında lakin konforsuz demek Civic e konforsuz demek bence haksızlık. kullandığınız araçta problem olmasın?
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serilik konusuna bir şey diyemem sonuçta aracınız 1050 kg civarı turbo beslemeli bir araç mutlakaki seri olacaktır Civic karşısında lakin konforsuz demek Civic e konforsuz demek bence haksızlık. kullandığınız araçta problem olmasın?
    o dediğinizde olabilir sert kullanıldı çünkü o arabada ama sanmıyorum servis bakımlıydı. tek lastikleri bitikti.

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

1050 kg mı? 1175 kg punto. 1258 olması lazım honda cıvıc.neyse ama hondanın tek güzel tarafı içi arkadaşların demesi gibi koltukları ve rahat geçen vitesi ama o da tıkırtı yapıyodu benim kullandığım hondada aynısı sizdede varmı bilemem. yanlış anlamayın ben alışamadım sert amortisörlere. genişliği çok güzel ama bagajı falan benim tek hoşuma giden tarafı o oldu. bi de 4 cd alan radyosu. cruıse control. bi de sunroof bu.

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Arkadaşımda civic elegance var , adam kendi söylüyo " kanka amortisörler çok sert, yol sesini içeri veriyo, kaporta zayıf ", bi kere konfor olarak punto ile arada dağlar yok işkembeden kimse sallamasın, bana yorumlar sanki psikolojik c sınıfı araç olduğu içinmiş gibi geliyo, bide kimse kendi malını kötülemez arkadaşlar.
    Japon araçlarının sert amortisör-zayıf kaporta-kötü fren-uzun ömürlü performanslı sorunsuz motorları olduğunu hemen herkes bilir

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımda civic elegance var , adam kendi söylüyo " kanka amortisörler çok sert, yol sesini içeri veriyo, kaporta zayıf ", bi kere konfor olarak punto ile arada dağlar yok işkembeden kimse sallamasın, bana yorumlar sanki psikolojik c sınıfı araç olduğu içinmiş gibi geliyo, bide kimse kendi malını kötülemez arkadaşlar.
    Japon araçlarının sert amortisör-zayıf kaporta-kötü fren-uzun ömürlü performanslı sorunsuz motorları olduğunu hemen herkes bilir
    kaportacıya boya koruma için götürdüm allah sizi inandırsın sordum özellikle bunun kapısı dedim boş gibi geliyo bana dedim kaportacı galvenize saç dedi ne demek istediğini anlamadım iyi bişeymi dedim iyi dedi. banada güvensiz gelmişti saçı çok ince gelmişti. bizim arabalar daha tok geldi bana ama bizim arabalardan daha tok olanlarıda alman arabaları bana öyle geliyo özellikle opel,bmw mercedes zaten laf yok.

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaportacıya boya koruma için götürdüm allah sizi inandırsın sordum özellikle bunun kapısı dedim boş gibi geliyo bana dedim kaportacı galvenize saç dedi ne demek istediğini anlamadım iyi bişeymi dedim iyi dedi. banada güvensiz gelmişti saçı çok ince gelmişti. bizim arabalar daha tok geldi bana ama bizim arabalardan daha tok olanlarıda alman arabaları bana öyle geliyo özellikle opel,bmw mercedes zaten laf yok.
    Kaportalar sizi aldatmasın, esas araç içinde bizi koruyan kaporta içindeki çelik barlar (kapılarda ve tamponlarda), şasi sağlamlığı ve darbe emme katsayıları vs, hiç umulmayan markalar kaza anında kafa göz yarabilir, tekrar geçmiş olsun ve yeni aracı punto için hayırlı olsun dediğim siteden kubilay arkadaşın eski puntosunun astrayı ne hale getirdiğini geçen resimlerle gördük,

görkem koçsan
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaportalar sizi aldatmasın, esas araç içinde bizi koruyan kaporta içindeki çelik barlar (kapılarda ve tamponlarda), şasi sağlamlığı ve darbe emme katsayıları vs, hiç umulmayan markalar kaza anında kafa göz yarabilir, tekrar geçmiş olsun ve yeni aracı punto için hayırlı olsun dediğim siteden kubilay arkadaşın eski puntosunun astrayı ne hale getirdiğini geçen resimlerle gördük,
    doğru tabi orası öyle.

Sayfa 1/2 12 SonSon