kasko şirketinden kendi aracının muadili olarak ısrarla dizel araç isteyebilirsin?
arkadaşlar evimizdeki araçlardan bir tanesi gecen hafta agır hasarlı kaza yaptından kasko şirketinden bayram için araç istedik reno clio sembol 1.2 benzinli 2012 model araç gönderdiler biz dizel bekliyorduk bir haftada 2500-3000 km arası yok katledicez yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varmıdır... 1,3 puntomun gözünü sevim ...
aracım GRANDA PUNTO
pilakam 34 :GP ....
kasko şirketinden kendi aracının muadili olarak ısrarla dizel araç isteyebilirsin?
C(C)K
eski aracım clio 1,2 hemen hemen 1,5 katından fazla yakar
Fire motora göre çok kötü performnsı olan bir araç.75 beygir torku düşük.Clio 3 lerde gitmediği gibi yaktığından şikayet edildiğini duymuştum.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Kesinlikle teslim alma.Dizelde Israrcı ol...
Hocam şehir içi 6.2 ile 8.1 arasında değişen tüketimi varmış arkadaşımı aradım ama biraz seri kullanıyorum diyo yani siz 5-7 arası gibi düşünün...
M.K.ATATÜRK
km de 25 - 30 kuruş..
M.K.ATATÜRK
mrb daha öncesinde kullandığım 1.2 benzinli clio 3 ve 1.5 dci 65 clio 3 grand tour ile aynı gün aynı yolda yaptığım test sonucunu başka bir forumda 2 yıl önce filan paylaşmıştım burada da paylaşayım motor olarak aynı olduğundan size fikir verir
link : https://imageshack.us/photo/my-images/267/dcij.jpg/
Konu adrentos tarafından (05/08/2013 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri