1 arkadaşım otomatik golf 5 diğeride otomatik a3 aldı. Malesef şanzumana biri 3,750 diğeride 4,500 tl masraf yaptılar. Golf 4 ü bilemem ama hemen hemen emsal araçlar bunlar
Merhaba Arkadaşlar.
Golf4 otomatik vites 99 model sizce nasıldır? Tutulan bir model midir?
1 arkadaşım otomatik golf 5 diğeride otomatik a3 aldı. Malesef şanzumana biri 3,750 diğeride 4,500 tl masraf yaptılar. Golf 4 ü bilemem ama hemen hemen emsal araçlar bunlar
ISmileUDie
Öyle bir masraf cıkarsa gercekten cok sıkıntı olur. Genellikle sorun veren bir araç mı acaba?
Araç hakkında net bilgim yok fakat ben olsam 99 model, üstelik otomatik araç almazdım. Onno Usta'ya mail atıp sorabilirsiniz aslında, kronik sorunu var mıdır yok mudur diye.
bir süre otomatik 1.6 golf 4 kullanmıştım, hatırladığım kadarıyla sağlam bir benzin tüketimi vardı.
hocam otomatik araç alıcaksanız sıfır alıcaksınız
abime jeep aldık limit serisi 70 milyar para verdi 7 milyar problem cıkardı bir gün kontağı acınca araba gitmez oldu otomatik'de 2.el cok problem manuel alın varsa yoksada bekleyin sıfıra girin problem hep.
91 model otomatik aracımız vardı 2 defa şanzıman yeniledik. Dedik bir daha ikinci el otomatik şanzımanlı araç almıcaz Tekrar 2001 otomatik vites Peugeot 306 aldık sıkıntı çıkarmadı bilen birisine gösterip test ederek almakta yarar var.
Aynen öyle fabrika teknik verisi bile şehir içi 12,5 litre.
LPG ile tahminen 13-14 litre rahat yakar!
Muadil olarak benim aracımdan Honda Civic 5 kapı şiddetle tavsiye ederim 25 bin Lira civarına alınabilir 2004-2005 model.
Olmazsa makyajsız modelleri var 2002-2004 model onlar da 21 bin Lira civarıdır.
Golf'den daha yeni model, daha seri ve güçlü, daha az yakar (LPG ile şehir dışı 6-7 litre, şehir içi 10-11 litre), daha geniş, daha sorunsuz motor ve şanzuman, LPG ile tam uyumlu vs.![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Bende otomatik araç almadan önce çok düşündüm. Bir abim easytronic meriva aldı 2004 model. araç bir akşam yolda kaldı sanayiye çektirdik beynin kömürü bitmiş gibi bir cevap aldık yapıldı 500 tl masraf yaptı. bende o meriva alınca baktım hoşuma gitti araştırayom dedim bakıyorum sitelerdeki arabaların özelliklerine hepsinde easytronic beyni yeni takıldı değişti vs. yazılar var. açtım sordum opel yetkili servisine neden bu oluyor diye belli km dolduktan sonra bu sıkıntıyı veriyormuş vede iyi paralara maloluyormuş. bunu gördükten sonra arkadaşımın aldığı punto ya kafam yattı ve verdiğim paraya çok daha yüksek sınıf otomatik araç alabilmeme rağmen 41000 verip punto evo 1.3 mjet 95 dynamic dualogic aldım. şimdi kafam rahat mekanik garanti devrede. Ne demişler sen eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra ALLAHA EMANET ET.
Otomatik araç alacaksan Japon olacak ben bunu bilir bunu derim.Klasik otamatik olmasındada fayda var triptoniclere göre.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
99 model otomatik alınacaksa honda dışında tavsiyem yoktur.
Cevaplar için teşekkürler. Bu aracı almayı düşünüyorum da yorumlardan sonra biraz kararsız kaldım.Evet hondanın otomatigi cok iyi ama bu araclarda tutulan bir arac.Sadece otomatik olur mu diye düsündüm. Bakalım arkadas daha ssatmıyacagım diyor bekliyorum.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri