hayırlı olsun güzel araç
kazasız belasız günler
Printable View
hayırlı olsun güzel araç
kazasız belasız günler
Puntoda cok belli oluyor o ses olayi bende sesini kisip dinliyordum nerden ses geliyor diye
güzel abim seatın değil leon un ağa babası aleadır. ayrıca 2007 model seat alteaya çirkin diyorsan leonu nası beğenıyorsun. altea nın altea olması o modelde zaten. dediklerin xl olanlarsa katılıyorum. ama 2007 altea güzel makine. performansa gelince de araç motor yapısına göre gayet seri ve acayip keyifli. :hammer00:
eğer leon ile çukurdan veya sert kasisten geçerken ses gelmiyor diyorsan kurusa bakma arkadaş ama ya yalan söylüyorsun yada kendini kandırıyorsun.2009 modelini 4 ay boyunca kulllandım gayet bakımlı ve temizdi ama punto kadar belki olmasada ( zaten kıyas edilmesi saçma biri b diğeri ise c sınıfı) gayette plastik aksamından ses geliyordu.Ayrıca leon un en kötü yanıda zaten iç aksamı o kadar süper tasarımı olan bir aracın içini o kadar nasıl berbat yapmışlar çözemedim.Yeni modelindede içinin düzeltmişler bu kezde dışını bozmuşlar.Neyse size hayırlı olsun ...
valla puntoyuda kullandım bircok aracıda kullandım suan seatı kullanıyorum ve dedigimin arkasındayım kasislerden gecerken ben ses falan duymuyorum senin kullandıgın 2009 model seat biraz döküntü olmasın sakın ? ic tasarımına gelince göreceli bir kavramdır zevk meselesi sen sevmezsin ben severim bazıları bayılır bazıları nefret eder bu böyledir..
Hayırlı olsun.Siz beğendiyseniz gerisinin pek önemi yok.Ama puntodan bir eksiği var söyleyim.
Punto euro n-cap 5 yıldız
Leon euro n-cap 4 yıldız
ona bakarsan bende punto da ses duymuyorum çok aşırı bir tümsekten hızlı geçmedikçe ses falan gelmiyor bence millet bu ses olayını takıntı yapmış ha leon da kullanılan malzemenin elbette daha kaliteli olması gerekir ki bir üst segment sonuçta nasıl bravo ile punto bir değilse leon lada bir olamaz.Ama benim dediğim şu çok tok bir araç değildir kullandığım araç gayet temizdi.Ama punto nun üzerine sonuçta segment farkı olduğu için sana daha iyi gelmiş olması normal kardeş.
tamam bizde onu anlatmaya calısıyoruz ki zaten puntodan sonra iyi geldi diyoruz biz bu aracı punto ile kıyaslamıyoruz ki.. öyle birsey ne diye yapalım biri b digeri c segmenti.. ama sunu söylemek gerekiyor mesela bir c segmenti aracına göre suspansiyonları biraz sert bir arac oda hacback oldugundan dolayımıdır yoksa spor durumundamıdır bilemiyorum..