kımset kanka.ne zamn yaparız dedıysem hıc bırı olmadı:D
Printable View
Yarın işin var mı la?
Ufuk cevap vermeden önce düşünüyor. :D
misafiri olabilir bence hehehe :D misafirperver adam ufuk abi :)
ben 2 sene 106 kullandım en büyük kronik problemi benimde yaşadığım rolenti sensörüdür arac devri şaşırıyor bir anda boşa atıyosunuz 4 bın devirde takılı kalıyor devriyaja basıyosunuz 4-5 binlere dayanıyo bi anda ufacık bi parça 400 lira gibi bir ücreti vardı o zaman yakıt olarak o kadarda göründüğü gibi değil ben benzin yetiştiremiyodum heleki şehir içi felaket yakıyor ama gel gelelimli ben 2 sene oldu puntomu alalı hala hergün sahibindenden 106 lara bakarım öyle keyifli bir aractır 1,4 75 beygir motora rağmen 2 vites 110 görüyodu 106 alıcaksan bakıcagın araclarda dikkat etmen gereken cıtalarının boyalı olup olmadıgına bak derim zira çıtaları arac rengine boyuyolar bence rezalet oluyor çok modifiye olmamasına dikkat et çok hırpalıyolar aracları 106 ların motorları hondalar gibi değildir biraz naziktirler ön takımı biraz zayıftır basmaya gelmez ama basmadanda at arabası gibi duruyor benim önerim alırken donanım olarak sanruf olmasına çok dikkat et satarken rahat satılıyor varsa gti jantıda olabilir quicler donanım olarak çift airbag li çıkıyor en dolusuda en boşuda buna dikkat edin ...