Bence opele bak Ford a bak Hyundai kia bunların 2. Eli yok
Printable View
Bence opele bak Ford a bak Hyundai kia bunların 2. Eli yok
ikinci el piyasasıda kötü sayılmaz, memlekette zaten uzak doğulu araçlara merak vardı. kia'da değerlendirdi. son yıllarda bayağı ilerleme katetti özelliklede rio ve cee'd ile. ama adamların suv araçlarına bakarsak da eskilerden sorentoyu bilen bilir, sportage ında değer kaybedeceğini sanmıyorum.
konfor ve güvenliğe laf bile etmiyorum :) yakıtta benzinli olmasına rağmen benim evo dan çok yaktığı söylenemez. işe giderken 1 ay evo 1 ay sportage kullanıyorum :)
Yine ne olursa olsun bi Ford'un arabasıyla kıyas edilemez bnce
Focus dizel otomatik Sony ekranlı 1 ay içinde gelecekti ama mondeoya diyecek laf yok
62 milyar i30 vermktense
mondeo ayrı bişey :) araba diyemiyorum ona. 2000 model kasasına bile hastayım.
hyr 62.000 vermiorum 50.000 2013 otomaik elit hyundai i30 zorlayabildiğim kadar zorladım yani 50.000 i vermek için İ35 de güzel tabiki ama boş alabilirim anca fazlasına gücüm zaten yetmior
ben golf 7 ye göz atmanızı tavsiye ederim 1.2 tsi şuan en az yakan benzinli motorlardan biri ve dsg şanzıman kombinasyonu çok zevkli ve tüketimi makul olacaktır ayrıca ikinci eli de her zaman kuvvetli volkswagen in
i30 iyidir, bırakın marka imajını fiat ın çokmu marka imajı var piyasada bizim araçlarımızda ölü yatırım olarak gözüküyor sonuçta, i30 muhteşem araba yanlız otomatik 1.6 benzin 12 lt gibi bir değer gösterdiğini görmüştüm bizzat kendim.
Koreye o parayı vereceğine git almanın 2. eline ver...
İleride satacagın zaman ne deger kaybın olur nede almana binmedim demezsin..
i30'u bende çok sevdim.
Bizim komşuda da var, 100 metre sürme fırsatım olmuştu. :)
Vites geçişleri kemikli, hemen yerini buluyor.
Dış tasarımıda, içide gayet güzel bence.
Zaten çoğu şirket araçları i20-i30 olmaya başladı artık.
Yazışmalarınızdan kafanıza yattığını görüyorum..Zaten satış işlemlerinede başlamışsınız..Hayırlı olsun şimdiden..İçinize sinen araç en iyi araçtır..Ne alırsanız alın çok yorum olacaktır..Opel de alsanız ford ta diğer markalar illaki önerilecek..Önemli olan istediğim araç budur demeniz..
Arkadaşım ben de 2 hafta oncesine kadar çoğu arabayı araştırdım i30 golf astra ceed dahil test sürüsüne çıktım bı donanim olara hiç bir şey diyemem ama sanzimani vasat LPG gibi bir düşüncen varsa onu da aklından çıkar Konya yolundaki servis garantili takiyoruz diyor bir de Eskişehir yolundaki ile konus orda Hyundai kesinlikle tavsiye etmiyor deniyor bana kalırsa otomatik zorunluluğu yoksa 2.el 3000 km dizel manueline bak golf 7 de olabilir ama otomatik vites isteyince o da uçuyor dizel i30 çok mantıklı ben insignia aldım bu kadar araç baktım :) ix 35 sollamalarda hantal kalıyor bence ama o fiyata onu da düşünebilirsiniz
Alıp satmayı düşünmesen 2 sene içinde al bin 5 yıl garantisi var sadece 2.eli zayıf olck onuda satmam alıp bnmk için alıyrm dersen hayırlı olsun
nissan qashqaiyede ix35'e de sportage a da baktık, ix35 ve sportage hemen herşeyi aynı. hiçbirinin diğerinden extra bir özelliği yok. neredeyse kasaları bile aynı diyeceğim. ama iç dizayn ön konsol olarak sportage daha ağır bastı ve onu aldık. qashqai tırt :)