Maalesef o sorun var :( ben tek olduğum için hiç umursamadım...HB de öyle sedan nasıl acaba ?
Printable View
geçenlerde i30 ile ilgili video izledim araç takla atıyor 10 hava yastığı var 1 tanesi patlamıyor.bence hyunadi yerine ceed lere baksan daha iyi babam sıfır kia sorento almıştı 2006 2010 kadar bindi bir civatasını bile değiştirmedi.kia pazarda da şuan çok popüler
Ceed baktım i 30 donanımında olan ceed 62.000 tl oluyor i30 daha mantıklı sanki ve teknik özellik olarak i30 daha iyi bugun ceed baktım o aracta cok güzel f1 vites var o da kaliteli aracı 2 el 5000-10000 km civarı olacağı için hangisi denk gelirse artık otomatik cok satıyor ama tüketim 2 Lt oynuyor aylık 150 tl oynuyor hızlanması kötü biraz daha nasip kısmet artık
elli bin verince passat bile alınır
O mantıkla gidersek Bmw-Audi de alınır ama 200000km de olur her an masraf çıkacakmı korkusuyla binilir.
50000 lik donanımı fiat Bravoya eklesenizki bir çoğunu ekleyemiyorsunuz fiyat 60000i geçer.
Bence hiç düşünmeden i30 yada ceed alabilirsiniz.Bende 2008 model lpg li style paket otomatik i30 var aracımdan gerçekten memnunum yakıt olarak şehiriçi 28-30 kuruş yakıyorum uzun yolda 18 kuruşa kadar düşürdüm daha ne olsun...Artı hyundainin c sınıfı araçları boş araçlar değillerdir diğer marka araçların opsiyon olarak sunduğu özellikler bu araçlarda standarttır kesinlikle memnun kalırsınız.Bu devirde aracın önündeki ambleme para verme artık bitti....
bugün cam tavanlı kahverengi full ceed , alfa romeo guiletta ve mavi yeni i30 gördüm harbiden 3 ü de üst düzey arabalar ama full camtavanlı ceed bir adım daha öndeydi sanki..
Hocam gördüğünüz consept plus versiyondu muhtemelen 52000 düz 54000 otomatik fiyatı var hele birde premium varki ondaki donanımlar E segment araçlarda ancak var ama 62000 de fiyatı var.
Ama 52000 lik düz consept plus donanıma VW ulaşmak istersen 70000 gibi bir rakam gözden çıkarmak gerekiyorki bu araç gerçekten çok kaliteli I30 da kalite bakımından yanına yaklaşamıyor.