Kuga hakkında güzel bir inceleme buldum arkadaşlar. İlgilenen arkadaşların okumasını tavsiye ederim.
Agamemnon: Ford Escape 2.0 Titanium - Ford Kuga 2.0 Titanium
Valla hocam ben de sehir ici 6.7 sehirlerarasi 4.6 diye aldim ama tutmuyor fabrika verileribenzinlide 2 lt daha koymak gerekiyor ustune. Benzin fiyati bi kac sene icinde kim bilir ne olur. Ama yine de memnunum bi cok benzinliye gore az yakiyor aracim. Nazar degmesin.
Sent my iPhone using
Kuga hakkında güzel bir inceleme buldum arkadaşlar. İlgilenen arkadaşların okumasını tavsiye ederim.
Agamemnon: Ford Escape 2.0 Titanium - Ford Kuga 2.0 Titanium
Çok güzel bir araç ama malesef Fordun Türkiye politikası bu araçta da devam edecek. Türkiye yollarında donanım yoksunu bir kuga görücez sadece.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Kuganın satışına başlanmış.Bir bayiden alınan fiyatlar:
Kuga TrendX
1.6L EcoBoost 150PS 2WD:59,900
1.6L EcoBoost 182PS AWD A/T:65,900
Kuga Titanium
1.6L EcoBoost 182PS AWD A/T:71,900
2.0TDCi 163PS AWD PowerShift:104,250
Kuga Selective
1.6L EcoBoost 182PS AWD A/T:77,900
2.0TDCi 163PS AWD PowerShift:110,250
Aksesuarlar...(1.6 fiyatları)
Metalik Boya:1,000
Titanium navigasyon Paketi:3,250
Açılan Panaromik Cam Tavan: 2,000 (titanium ve selective için)
Selective Navigasyon Paketi:2,250
Tekno Paket:6,500
2.0TDCi 163PS AWD PowerShift:110,250
mont'a laf eden ler vardı fiyat konusunda.
Donanım yoksunu derken Amerikadaki seçenekler büyük ihtimal Türkiye tüketicisine sunulmayacak. Amerikada Titanium modelinde Sony MFT varken bizdeki Titaniumda yok. Amerikada alt model olan SEL de bile Sony cihaz var. Ford kullanıcıları Otosan politikasının mağduru olmaya devam edecek.
Kuganın mont a göre fiyat avantajı her türlü fark atar. Siz olsanız 1.6 180 bg Titanium 71000 tl kugayı mı , yoksa ondan daha boş 2.0 multijet 170 bg 95000 tl ye mont u mu tercih edersiniz.
Hadi onu da geçtim. Dizelde de Sınıf farkıyla ve donanımlarıyla Kuga tercih edilir.
Pardon ama sanirim siz montun 105bin olan full dinanimi gidip gozle gormdden yorumluyorsunyz ki montun hangi arac ve kalitede dugunu fiar logosu olmasa katlanacagini biliyoruz.
Neyse benim gorusum beni baglar.mont bu aractan iyi...
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Tabi kişisel tercihler devreye giriyor. mont dışardan çok güzel görünüyor ama malesef aynı enerji ve çizgiyi içerde koruyamamış.Çok basit ve miskin bir tarzı var konsolun. 55 ekran tv havasındaki kocaman multimedia ekranından başka bi hareket yok. Ben SUV tarzı her yerinden son teknoloji fışkıran daha heybetli dinamik bir açaç varken mont almam. Elbette herkesin kendi tercihi.Bu arada 30000 tl farka rağmen 1.6 ecoboost yerine 2.0 dizel montu seçmek sizin tercihiniz.Vergi fazlalığını ve iki motorun harcadığı yakıt oranını hesaba katmak lazım.Şu zamanda benzinle dizel arasında pek fark kalmadığını da unutmayın.
Başka bir forumdan bir arkadaş bayiden 1.6 ecoboost 180 bg selective modeli için (en dolu modeldir ) 77000 TL fiyat almış. Cam tavan için 2000 TL istemişler.
Ford un sitesinde resmi satış fiyatları açıklanmış. Fiyatlar bence çok güzel.
Araba Fiyatları | Ford ? Binek Araçlar Fiyatları | Sıfır Araba Fiyatları 2013
Ama malesef büyük ekranlı multimedia cihazı Türkiye de olmayacak. Otosan yaptı yine yapacağını. Bu arada kendim yazıp kendim okuyorum galiba![]()
Fiyatları gerçekten sınıfında rekabetçi, bu sefer başarılı rakamlar elde edebilirler
İkinci ele düşmüş bile :
2013 Ford Kuga 1.6 EcoBoost Selective 86.000 TL Sahibinden satılık sıfır - 119611758
monta gücüm yetse dakika düşünmem, sevdim ben... belki artık yaş ilerliyor, ondandırama şu halde önümüzdeki yıl araç değiştirme planımda ilk sıralara bu ford yerleşti ki ben fordları da pek sevmem, her zaman yarım araba satıyorlarmış gibi bir his verir bana....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri