Su aracı perte çıkarmayan mantığı anlayamıyorum.. milletin tek nokta 3-4 bin masraflı araçlarını tanıdık diye pert ederler aracın sasesi yamulmus pert yerine tamir diye zorluyorlar.. Pes..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
Printable View
Su aracı perte çıkarmayan mantığı anlayamıyorum.. milletin tek nokta 3-4 bin masraflı araçlarını tanıdık diye pert ederler aracın sasesi yamulmus pert yerine tamir diye zorluyorlar.. Pes..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
Dava açarsanız kesinlikle kazanırsınız, bir kaç ay önce oto yıkamacıda tanıştığım bir bey C4 ile yaptığı kaza sonucu air bag lerin açılmadığını ve firmayı dava ederek davayı kazandığını anlatmıştı bana, emsal davalar çok mutlaka siz de kazanabilirsiniz, üreticinin hatası yüzünden can kaybı da olabilirdi. Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun ...
yine aynı soruyu tekrar ediyorum.. emniyet kemeri takılı mıymış?
farketmiyor emniyet kemerinin takılı olup olmaması.
çok geçmiş olsun. experin yaptığı hal çok garip..
Bence bastırın kasko ya bu araç toplanmaz yazık günah perte çıkarmak zorundalar.
İLKOTONUR 'dan Az Hasarlı Ford Fiesta 1.4 TDCİ Titanium X Paket - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 98280996
şu araç airbag açmış mesela. bu da bi acayip..
abi çok geçmiş olsun...şaseye darbe almadığından açmamış sanırım...
308 de eger SRP airbag varsa kemer takılması önemli değil ancak srs airbag varsa acilmayabilir.her türlü kemer takılı değilse bu kazada airbaglerin açılmaması daha iyi...
Eger aracınızda SRP airbag sistemi varsa mutlaka dava acın
abi çok geçmiş olsun. koç allianz iğrenç bir firma
Arkadaşımın 2011 206+ ıda perte çıkmıştı, ve hava yastıkları açılmamıştı. Bu olayın üzerine zaten direk pejo almaktan vazgeçmiştim.
Üzerine babamın ful servis bakımlı 2001 meganı düz yolda yokuş aşşağı sakin sakin sallanırken motor patlattı. 2 piston, krank ve motor gömleği gitti.
Bunları üst üste bindirince citroenide arada kaynatıp tüm fransızlara düşman oldum.
yakın bi arkadaşım benzer olayı(takla attı ve araç hava yastığı açmadı) başka bi marka ile yaşadı ve mahkemeye verdi, firma davacının davadan vazgeçmesi karşılığında aynı model sıfır km araç vermek istedi. araç servis bakımlı değilse araç firması bunu ileri sürecektir.
Uzun süre hasar danışmanlığı yaptım özel serviste ve aracınızdaki hasar kesinlikle 10,500e hallolmaz.Parça listesini referans nolarıyla birlikte yetkili servisten fiyatlandırmasını isteyin(Muadil parça kesinlikle kabul etmeyin).Sigorta şirketinin yüzde 15 civarı iskontosu vardır ona göre sırf parça maliyeti üzerinede en az 4000 TL işçilik ekleyin.Bu arada aracın şanzumanı fln kontrol edildi mi? çok canınızı sıkarlarsa ve illa pert olsun istiyosanız gözle görünmeyen çok ufak dokunuşlarla ekstra 10000 tl lik daha masraf çıkabilir.Bu araca bu kadar para ödemişsiniz bide üstüne rent a car kaskosu yaptırmışsınız.Bence pert harici hiç bir şeye yanaşmayın.Kim toplarsa toplasın bu araç hiç bir zaman eskisi gibi olamaz.küçük ama can sıkıcı bir çok hata vericek toplansa bile malesef.Çok geçmiş olsun.
Servis içinde birisi olarak o arabayı 10500'e sıfır parçalarla tamir etsinler gidip exper'e arabamı hibe etmezsem adam değilim.
Bizim serviste önden darbeli punto için exper çağırdık. kaputta, çamurlukta hiç birşey yok ama ustalar hasarlı parçaları yazmaya başlayınca 2 sayfa parça tuttu. Gören ne var bunda yaa falan diyordu 3000 tl'na yakın işçilik dahil hasar çıktı.
Ayrıca 308'in o kazada ön koruma barı içeri göçmüş hatta kopmuş. İçeri doğru göçmese bir ihtimal açılmaz derdim ama bu kazada kesinlikle açılması lazımdı. Çünkü bariyer kazalarının %70'inde airbag patlamıyor ön bar bariyerin altında kalıp hasar almaması nedeniyle. ama bu kazada görüldüğü üzere içeri doğru gçömüş..
durum nedir?
komedi:) sigorta aracın hasar parasını ödemek için hesap numarsı istedi aynı gün exper dosyanız kapanmadı-ben tekrar gelıp araca bakacagım dedi tekrar parca listesi istedi... ustamda ilk sıraya otm sanzuman yazdı:) 16000 tl sadece o edıyor arac vıtese gecmıyormus. toplm parca malıyetı 34000 tl cıktı. ama sıgorta sırketıyle artık hakem heyetı acısından davalıgız bakalım ne olacak su an yenı parca lıstemızı exper aldı ve pert olur dedı sırkette dosya kapalı hasar odememız lazım diyo... bu koc allıanz a bayıldım ya... experden sıkayetcıyım dıyorum experle görüşün diyorlar... expere senden sıkayetcıyım dıyorum sıgortayı arayın diyor... dosya sorumlunuza bile ulasamıyorsunuz.. müşteri temsilcisi öyle bilgisizki ekranı okumaktan baska bır ısı yok sorumluluguda yok... yazık ..allianz mı asla... son durum arac galıba pert olacak ama şirketin haberi yok :))))))
BÖYLE HASARLARDA NEYİ DİRETİYORSUN Kİ BE KARDEŞİM ANLAMAM.(Sigorta şirketine ithafen)
Öde vatandaşın parasını,sıkma adamın canını,mutlu et müşterini,parasını hesabına yatırıncaya kadar altına 1 hafta araba ver adam 3 gün sonra 34 bin değil 64 bin tl lik 4 adet araba aldığındada senden yaptırsın kaskosunu.sen yine oradan kazan kazanacağını.sonra vatandaş gitsin 10 kişiye anlatsın bu durumu 10 müşterin olsun o 10 kişide 20 kişiye anlatsın müşterilerin artsın.neden vatandaşı mağdur edersin anlamam yahu.
geçmiş olsun arkadaşım tekrardan.