2 ay önce araştırdım uygun fiyat olsaydı almayı bile düşünmüştüm ama 120 bini duyunca direk bilgisayardaki çerezleri bile sildim :)
Printable View
2 ay önce araştırdım uygun fiyat olsaydı almayı bile düşünmüştüm ama 120 bini duyunca direk bilgisayardaki çerezleri bile sildim :)
Kesinlikle Cüneyt.. Bence fiyatı neredeyse Avrupayla aynı olacak.Türkiyede Tofaş bu aralar Alfaya önem veriyor.Giuliettalar 50000li rakamlara satılıyor ki bence değerinin çok altında.4C nin de fiyatı uygun olacaktır kesinlikle tabi gelirse :)
Neyse GT86 ya ayıp olmasın.... :)
aynen usta ben yanlıs okumusum aslında yanlıs okumamısım subaru brz'yi okumusum ikiside aynı arac oldugu icin karıstırmıs olabilirim :( bu arada süpersarjda yokmus ne enteresan boxer motorda ne supersarj var nede turbo ? nası gidecek ozmn ? yada nası spor araba oluyor anlamadım ? subaru legacy gibi bişey olmus bu:uhm00000:
Bu araçta olay geleneksel atmosferik motorla yüksek güç, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon diyorlar ama. 9 litre şehir içi yakıtın neresi düşük anlamadım ben.
Ford, Fiat gibi firmalar küçücük motorlardan (0.9 twinair, 1.0 EcoBoost gibi) deli gibi güç çıkarırken, BMW gibi bir firma 1.6 136Ps bir aracın ortalama yakıt tüketimini 5.5lt/100km'ye düşürmüşken, (Hatta 2000cc 3.20'lerde bile 6 litrenin altında ortalama yakıt yanlış hatırlamıyorsam) Toyota neden böyle bir araba yapmış ben anlamadım açıkçası.