3.18 ile 3.20 arasında fark büyük ama 3.18is dersen olay değişir 97 model 3.20coupem vardı çok keyifli bir aracti. Zaten Bmw benim için çok anlam içeriyor yakın zamanda da 3.30ci alicam inşallah Bmw keyfi hiçbir seye degisilmez.

Gelelim sorulara; parçası pahalı diye yorum yapmak kolay gelir bize ama öyle değil E36 parçası E30 dan ucuz ayrıca pahalı düşündüğümüz o parçaların ömrüne bakacak olursak bizim araçlardan daha hesaplı bile olabiliyor. Ama bu tabi ki kullanıma bağlı yanliyalim lastik yakalım modunda gezersen sırasıyla ve sık sık lastik baskı balata ve diferansiyal sorunlarıyla karşılaşırsın bütün bunları düşünüp karar vermen gerekir. Geri kalanı zaten Alman tasarımı ve güvenliği fazla söze gerek bile yok

Benim tavsiyem 3.18is 3.20 6silindirdir 2000cc ama 3.18 is le bas edemez 3.18 is'in motor ve yürüyeni tamamen m3 alt yapısına sahiptir. 3.18is orjinal kilitli dif. Hedears m3 tipi üstten gaz kelebeği gibi bir çok sistemi ağabeyi m3 le paylaşıyor ama alacağın 3.20 de bunları bulamiyacaksin o yüzden ben yakıt tüketimi ve performans acısından bakıyorsan 3.18 is tavsiye ederim. Ama eğer eşi benzeri olmayan o mükemmel sesi aruyorsan o zaman elbette 6 silindir Alman gerekir. Hangisini alırsan al öyle olacağına eminim ama yinede keyifli sürüşler dilerim şimdiden