Hocam çok teşekkür ederim. Yeğenim birden ateşlendi ve çocuk hastanesine götürdük. Şimdilik ateşi biraz düştü ama halen yeterli değil

(
Yol vermeyen arkadaş için şöyle anlatayım... 2 aracın çok rahat geçeceği cadde de sürekli ortadan gidiyordu... Arkadan sellektör yaptım, korna bastım sağa kaçar gibi yapıyor ben tam geçerken sola kırıyor... Sonra frenliyor beni yavaşlatıyor... Önü boş sağa çekilebilecek yeri de vardı ama yapmadı... Ondan önceki kamyonet hemen kaçtı... hatta kaçmadan önce biraz gazladı boşluğu bulur bulmaz sağa yanaştı sağolsunlar... bu sürücü belki acemi bilmem ama 40 lı yaşlarda kır saçlı gözlüklü biriydi... hatırladığım nokta bu kadar...
trafikte sizin dediğiniz gibi çok maganda var... Onlardan biri de zannedebilir ama aracın içinde 2 bayan 1 çocuk varken maganda olmadığımızı ve araçta yanan 4 lü ışıklardan dolayı acil bir durum olduğunu anlamasını beklerdim...
Ses halen devam ediyor ama çözemedim kaynağını aşağı eğildim baktım akan kokan bişey halen yok... Katalitik konvertör olabilir mi ? zaman zaman yüksek devirlere çıktım... Birde araç tam durmaya yakın geri vitese takarken bi caaartt sesi çıktı ve vites geçmedi ama bunun ön taraftan olması lazım arka ile alakası olmaması lazım değil mi hocam ?
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Yer imleri