bravoyu tercih ederdim
Printable View
bravoyu tercih ederdim
manuel vw... fıyatlar ıyı ,dsg vw zaten yokkı.. gıt bayıye 1.6 tdı dsg ıstıyorum de zaman ve fıyat veremıyor:) benzınlı arac satısları dıplerde gezınırken vw catır catır satıyor...ve bence benzınlı fıyatları makul... ancak 1.6 tdı comfotlıne dsg sanırım 68000 tl cıvarı falan ... cok sacma bır fıyat...
demekki dizel otomatik enflasyonu var. talebi başka modellere kaydırmak için fiyatları böyle tutuyorlar..
Çok net bir şekilde Vw, fırsatçılık yapıyor.Dizele olan talep arttıkça fiyat farkıda açıldı.Bir kaç yıl öncesine kadar dizel ile benzinli arasındaki fark 3000-4000 tl civarıyken şu an 10.000 tl..Soygun bu başka birşey değil.
Keza dsg şanzımanın başarısı günden güne yayıldıkça fiyat farkınıda arttırdılar.Orta segment bir aracın, ki buna vw de dahil, düz vites - otomatik vites farkı 5000 tl den fazla olmadı hiç bir zaman.10.000 tl fark nedir ? Hele hele dizel otomatik almak isteyince 20.000 tl fark oluşuyorki , ikinci el punto alırsın o farkla.
Golf yada Jetta, düz vites tsi comfortline, 43.000 seviyesinde ki, muadillere göre en cazip seçenekler, bu da ayrı bir enteresan.