Arkadaşlar merhaba,

Dün iş gereği şirket aracını kullanma ve deneyim elde etme şansım oldu... Yaklaşık 800 km yol giderek 2011 Clio Symbol 130.000 km de denemiş oldum.
Öncelikle şirket aracından mıdır nedir vitesler takur tukur geçiyor ve araç çalışırtırırken çok feci titriyor... hatta vitese atıp gaza hafif bas-çek yapınca vitesde bi hareket oluyor.(En son eski magirus minibüslerinde raslamıştım buna)

Dizel olmasından ötürü 2000 d.d gelene kadar araçta tık yok 2000d.d geçince araç daha iyi gaz yiyor... Aracın direksiyonu sözde hidrolik ama ben böle sert hidrolik görmedim...(Şahin-Doğan gibi)

Araç her çukurda tümsekte zıplayacak gibi gidiyordu. Ses yalıtımı orta düzey. Müzik sistemi vasat.

Dizelleri kullanan bazı arkadaşlar yokuşlarda torku hissettiğinden falan bahsediyorlar 5. viteste Konya-Beyşehir arası rampa çıkışları bence iyi değildi... bazı yerlerde 4 hatta 3 e düşmek zorunda kaldık ki 2000 d.d altına düşünce zaten gaz yemiyor sürekli hız azalıyordu... Eee haliyle vites düşürüp 2000 d.d üzerinde tutmak durumunda kaldık... Bu durumda gayet iyi gidiyordu... Yakıtı ölçmedim ama çok da az yakmadı gibi...Frenler az basınca çok hissettirmiyor yüklenince de çok frenleme yapıyordu...

Turbonun sesi hoşuma gitmedi desem yalan olur...

İzlenimler bu şekildeydi... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...