abi hayırlı olsun,
inşallah kazasız-belasız kullansın.
çok şirin bir araba bu
Printable View
abi hayırlı olsun,
inşallah kazasız-belasız kullansın.
çok şirin bir araba bu
Abi gerçekten çok güzel araba ya maşallah pırıl pırıl.Hayırlı olsun oğluna kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
valla harika araç. Çok farklı .Oğlunuz kazasız belasız kullanır inşallah. Benim babam da sağolsun tercihini puntodan yana kullandı çok sevindirdi oğlunu. ( gerçi punto için az bastırmadım çaktırmayın:D)
Teşekkür ederim gençler...:)
Abi hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
ilk ergenlik oyuncağı diye ben buna derim işte :D
Minik kutu gibi araba. Park vs gibi sorunda olmaz.
Bu arada kardeşimizinde doğum gününü kutlarım. Sevdikleriyle nice senelere
Kazasız belasız inş.
Allah kaza bela vermesin abii şanslı arkadaş sizin gibi anne ve babaya sahip kıymet bilinmeli bence :)) güle güle kullansınn :))
Abi hayırlı olsun.. Kıymetini bilsin senin ve annesinin.. kazasız belasız sakin güzel günlerde kullansın inşallah..
kazasız belasız binsin inşallah.heyecandan gece kalkıp baktımı arabaya ben ılk arabamda gece uyumamıştım :)
Elbet heyecanlanmistir:)
Bu benim ilk arabam ve 1,5 sene olmasina ragmen hala her gece kalkip camdan arabama bakiyorum:)
Haydee :) Abi çok orijinal bu maşallah hayatımda gördüğüm en temiz Renault 5. Oğlunda mutlaka kıymetini bilir :) Doğum günü kutlu olsun kardeşimin :)
Teşekkür ederim arkadaşlar,bugün aracın komple motor bakımını yaptırıp Nano Bor katkısı koydurdum,aracın teybi orjinalinde yoktu USB li bir teyp ve kolon taktırdım,lastikler çok ince ve bitik durumdaydı,165x70x13 yeni lastik ve alaşım jant taktırdım,bir günde ne çok iş yapmışım akşam olunca farkettim...:)
https://img12.imageshack.us/img12/8058/usta4988.jpg
https://img14.imageshack.us/img14/1033/usta4993.jpg
nedir bu güzelin günahı :)
hayırlı olsun
çok tatlı duruyor :)
mutLu bir aiLe şansLı bir baba şansLı bir evLat umarım iyi günLerde kazasız beLasız kuLLanır
şimdiki gençler baba bana bunumu aldınn diyor onların gözünde 106gtı vb araçlar var
arabayı görünce bişi demedimi :)
ama araç temiz gerçekten maşşllah
uuuh :) maşallah çok temiz kalmış , fazla orjinal olması çok çekici :D
ayıp olmazsa maliyeti nedir aracın? nereden buldunuz böylesini :D
6000 yazmışsınız postu okumadan yazdım :) maşallah kazasız , belasız.