ümit hocam o paraya full yeni opel astra alırım diye düşünüyorum..
Printable View
simdi ustad:) 37-38000 tl ye ne alsan dıye soracak olsan mutlaka fıkır olarak ıcıdnde astra olur.... ama ben 1.3 cdtı astra sedan 111. yıl ıkıncı el alır bıde cemal ustaya cıpletır gezerdım sahsen... su an sıfır arac alımını sadece kıralama sektorunde uyguluyorum...bıd eopelse mevzu bahıs o fıyata 1.9 cdtı opc astra soyle 2007-2008 hıc fena olmaz aslında....
sımdı gelelım benım gonlumden gecene....
2011 kıa pro ceed crdı otm... bordo.. bıde mınık cıp... al sana 140 ps lık bır canavar... 36000 tl ye 15000-20000 km de dolu var belkıde kıa motorunu cok sevmemden kaynaklanıyor...
:)dizelde çok fazla motor büyüklüğünden yana değilim işin açıkçası bana torku yüksek olsun yeter..1.3 cdti astra sedan olabilr ama 1.9 opc ye gelince 1.9 motor pek tutulmayan bir motor..o araç çok yönden sizi tatmin edebilir ama sıkıntı çıkardığında başvuracağın noktalar sınırlı kalır..kia pro ceed e gelince inceledim güzel araç ama ne bileyim hep bir yanı eksik gibi..bu işler biraz da zevk meselesi işte herkes zevkine göre araç alıyor çok da yargılamamak lazım..
evet... zevk konusunda kesınlıkle haklısın ama ınsan kımı zaman bakmıyor aracın arızasına parcasına falan carpılıyorsun alıyorsun.... aslında konudakı ltz aveo da sekıl olarak ( fıyat da dahıl) benı cok carpmıstı... ancak su an bındıgım 407 kadar opsıyonu olmayan araclara bındıgımdede kendımı gerı gıtmıs gıbı hıssedıyorum. bu arada 1.3 multıjet motorlu sedan aveo nun ozellıkle servıs sıkıntısını halledebılırse cok ıyı bır satıs adedı yakalayacagını umuyorum. bakalım bence 2 yıl sonra bu konuyu tartısaılırız tekrardan
gittim özel olarak kia ya gerçekten yeni rio süper bir araba olmuş fakat fiyat konusunda hayal kırıklığı yaşadım..piyasada satıyorum dediğin anda satılacak ve piyasası yüksek olan araçlardan fiyat bakımından hiç aşşağı kalmıyor olan tüketiciye oluyor..kalite bakımından tamam diğerlerinden aşşağı kalır yanı yok ama 2.el servis gibi şeylerde malesef geri..kia şu anda araba bakımından gelişmekte olan bir firma inşallah böyle devam eder de tüketiciye farklı bir alternatif geliştirir..bu arada kia nın araç dizaynını yapan kişi opelinki ile aynıymış sanırım..
ses yalıtımı yetersiz hızlandıkca fark ediliyo koltuklarında belde çok boşuk bırakmışlar rahat değil. bide digital ibresi gayet berbat olmuş çok emanet duruyo :)
teyp başarılı.. sağ taraftaki o yuvarlak klima süper estetik.. farları alfa 159 un kaba hali gibi ama güzel..
en çok yakışdan renk siyah.