Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biliyorum...elinden kimse arabayı alamaz...ancak senin canınnın istediği rakamı veren alır... aslında Honda*ya şahsen sempatiyle bakan biriyimdir...mesela toyota nissan gb japonlara göre daha sempatik teknolojik fln gelir bana...ama neyaparlarsa yapsınlar şu an Türk tüketicisinin ihtiyaçlarına cevap vermekte oldukça gerideler(honda) bir dizelleri yok bu segmentlerde mesela...diğerleri en azından fiat-bosch teknolojisi olan common rail*i uygulayarak pazarın ihtiyaçlarına bir şekilde cevap vermeye çalışıyorlar onuda fahiş fiyatlara sürerek piyasaya...toyota d-4d fiyatlarına bir bakın derim...mesela...birde kullananlar bilir 1,6 multijet olayı vardır...birşey demiyorum kullananlar anlatsın...CIVIC*in anahtarını hertürlü alırlarmı almazlarmı...hem ekonomi hem güç...hemde zevk bakımından...nokta...
bahri abicim hondanın dizel motoru var malesef ama genelde kimse bilmiyor, honda accord larda 2,2 İDTEC dizel motor kullanıyor honda ve dünyanın en sessiz çalışan dizel motoru seçildi araç, performans verileri ise euro4 motor kullanılmakta olup 4000d/d 140 hp güç ve 2000d/d 340 nm tork üretmekte, 2008 haziran ayında türkiyede 74500 tl den satışa sunulmuştu, şehir içi net olmamakla beraber(zaten ben şehir içinde ölçümlerin kesinlikle birbirini tutmadığına inananlardanım)7.2lt ama şehirdışında 4,5 litre yaktığını iyi biliyorum 100km - 100km/h sabit hızla, sadece executive versiyonuyla satışa sunulmuştu, üç renk seçeneği siyah beyaz ve füme, kullandım 220 cdi mercedesten daha keyifli bir araba olduğunu söyleyebilirim, yani demek istediğim kısacası hondanın da dizel motoru var