bmw akar yaa![]()
burada bmw nin handikapı ağırlık ve yaş olarak diğerlerinden yaşlı olması ayrıca aralarındaki segment farklılıklarından dolayı da birbirlerine larşı handikapları var
bu denemede motor güçleri kadar şanzuman oranlarıda fark yaratır
benim fikrim ilk kalkışta rcz öne geçer ama daha sonra bmw ikisinide kalkış yaptığına pişman eder
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
bmw akar yaa![]()
si nin kasası hafif 5.20yi geçemezde diğerlerini zorlar si sağlam makinadır tabi motoru felan bakımlıysa
Konu speedy_16 tarafından (20/06/2011 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar bana 10 mılyar ıle 15 mılyar arası bır araba lazım.aklınızda araba satıcak olan bırısı varsa lutfen bılgılendırsın..![]()
Evet arkadaşlar bugun 520 si olan arkadşla muhabbet ettik biraz sonra denedik 20 den 170 e kadar çıktık
Golf TSİ vs BMW 520 yarışının galibi 3-4 araba boyu farkla tsi oldu
170 sonrasını denemedik ama fark direk kalıkışta uzamamla oldu sonrasında fark fazla artmadı derkrn 170 oldu yavaşladık
Daha uzun olsa sonuç nasıl olurdu dewm etmediğimizden bilmiyorum ama bmw sonradan açılıo zira aracı sonra alıp ben kullndım 0-120 130 faln yaptım tsi daha iyi gibi geldi
bmw nin kasa ağırlığı otomatik vites oluşu ve tsi n fazla torku sayesinde kazandık
sıra rcz ve civic si de![]()
Konu speedy_16 tarafından (21/06/2011 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.
v-tec se rcz yalan olabilir
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
vtec deil, v-tec 160 lıktı bu 130 luk modeli
hem rcz ve si ile tsi ufak bi roll yapcak![]()
Konu speedy_16 tarafından (21/06/2011 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri