1.2 105 ps fiyat 41.000 den başlıyor. ne yapmış bu adamlar böyle 1.2 105ps
içiyle dışıyla harika bir araç..
Volkswagen Türkiye
1.2 105 ps fiyat 41.000 den başlıyor. ne yapmış bu adamlar böyle 1.2 105ps
içiyle dışıyla harika bir araç..
Volkswagen Türkiye
adamlar motor yapmışlar torka bakın max torku verdigi devirlere bakın çok hoşuma gitti..
Fiat 500 Coupe Zagato konsepti snrl sayda retilecek
0,9 cc twinair turbo 105 bg- 155 nm tork.
sınırlı sayıda üretileceğini biliyorum önemli olan seri üretim olmayacağı deil 900 cc den 105 hp alabiliyor olmak ki vw ile başlayan küçük hacim yüksek güç trendini fiatın yakalayıp geçmesi şöle bir bakarsanız vw ve fiat tan başka böle motorlar başka markalarda fazla yok renonun bir kaç tane var opel yaptı ford da var ama ford ve opel ilk başta 1.6 cc den alıyor bu güçleri ope bir tane 1.4 140 hp var mesela bmw.mersedes honda toyota peugeot citroen bunlarda şimdilik böle motorları yok ama bmw nin bu konuda çalıştığını biliyorum ki konusunuda açtım bmw 1.5 3 silindir 150 hp dizel motorları önümüzdeki günlerde sunabilir yani bu konuda fiat gerçekten atağa geçti türkiyede bir fiata beğenilmeyen gözle bakılır fiat denilince o da arabamı filan denilir bunları herkes bilir fiat bu atağı ile bunları geçmeye aşmaya çalışıyor ki bu konuda da ilerliyor motor konusunda epey yol aldı bunu her defasında da söledim yine sölüyorum bundan sonra daha çok kasa ya yönelmeli ve güvenli yol tutuş konusunda çok çalışmalıdır gp abs freni 41 metrede durdur aracı ama bosh abs fren sistemleri kullana araçlar 38 metre civarında durur böle gelişmeler görmek gerekir önceliği bundan sonra güvenliğe vermeliki daha da çok gelişsin
Vw benzinli motorlarda süper yenilikler çıkarıyor ama dizel motoru tam bi hayal kırıklığı. Yeni tasarlanmış bir motor, rakipleri euro5 uyumuyla birlikte 112-115 BG lere çıktı, yakıt tüketimini düşürdü ama vw hala 105 Bg de, yakıt tüketimide öle aman aman değil arkadaşlar.
1,2 tsi
1.6 TDİ motorun yakıt tüketimi gayet makul seviyede bence![]()
üç ayrı çeşit (fsi tsi mpi 8v) benzinli motorunun üçü de ekonomik değil.Benzinli motorlarda mükemmel yenilikler yaptığı cümlesi komik oluyor.8v hala eski teknoloji hala çıkarılıyor.diğerlerinin de bu benzin fiyatlarını düşünürsek lpg ile uyumlu motorlar değil.
1.2TSI, VW nin meşhur 1.6 8v 102bg lik motorunun yerini alıyor yavaş yavaş.Bence gerek güç-tork gerekse tüketim olarak tercih edilebilecek bir motor.Bir de vergi avantajı var tabi,
Doğuş Oto fiyatlandırmayı iyi yaparsa -ki hiç sanmıyorum- tüm modellerde sıkça tercih edilecektir..
valla ben tasarımı beğenmedim passatıda mahvetmişler ön arka stopları bu da aynı hele kedi tam bir saçmalık o kasadan vazgeçsinler artık 1.2 motor hayatta almam herkese turbolu die 2 saat açıklama yapmak zorunda kalırım manyakmısın 45 milyar verip 1.2 motor mu aldın derler animallah![]()
1.2 motorda, otomatik seçeneğini bulsaydık alacağımız araç. Tasarımı giderek sıradanlaşan, ancak kalitesi aynı kalan ender markalardan biri vw. Turbolu 1.2 motor nasıl bir performans vereceğinden emin değilim. Ama bu kasa bir arabaya koyduklarına göre, adamlar motora güveniyorlar demektir.
1.2 turbo motor baya düşündürücü deneyi görmek lazım bence...
Jetta 1.2 Tsi nin performans ve tüketimi 1.6 8v 102bg lik modelinden daha iyi olacaktır kesinlikle...
1.2 tsı motoru yetide test ettim annemin işyerinde biri almış iyi gidiyor ben jettayada uygun olocağı görüşündeyim
1.2 ye birden şaşırdım adamlar olayı açmış yav![]()
TSİ Jetta.
Yeni jettanin ici berbat hic bir yenilik yok aman aman degil 1,2 nin alt devirlericok cok kotu kesinlikle tam anlami ile test etmeden almayin .. Dis gorunusu neden siradanlasmaya calisiyor wv anlamis degilim ..
Ama vergi avantaji ve kalite konusunda bir sey diyemeyecegim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri