Aman boş ver Citroen'i,iyi ki de almamışsın.Ben de inceledim onu ama bence Kia daha iyidir ondan. Fransızlar arabaların şekillerini iyi yapıyorlar ama kalite ve sorunsuzluktan yana pek iyi değiller.
Printable View
Aman boş ver Citroen'i,iyi ki de almamışsın.Ben de inceledim onu ama bence Kia daha iyidir ondan. Fransızlar arabaların şekillerini iyi yapıyorlar ama kalite ve sorunsuzluktan yana pek iyi değiller.
Hayırlı olsun hocam tarz ve farklı bir araç.Net maliyet ne oldu acaba.
hocam markaya takılma kia başkadır...
ceed ve rio kullandım gerçekten güzel araçlar ve kullandığım rio 350bini devirmiş bir şirket aracıydı...
kia'ya karşı ilk merağım pride ile başladı bütün modellerinde başarı var...
şikayetten yoksun bir kullanıcı kitlesine sahipler en azından bana denk gelmedi...
bahsettiğimiz araç tam bir aile arabası... boyutlarıylada size uygun olduğunu düşündüm...
sıklıkla araç değiştiren birinin bir kaç senelik araç ihtiyacını karşılar belkide kia'cı :) olursunuz...
sonunu okumadan mesaj yazarsan böle olur...
hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...
hayırlı olsun.. kazasız belasız güzel günlerde kullanın..
ilk bakım hedıye... amerıkan cam fılmı hedıye. trafık sıgortası da hedıye. 2 yıl boyunca yılda 1 kez boya koruma hedıye. lıste fıyatı 43100 43000 e anlastım.... bıde 28500 e aldıgım emotıon 75 ps aracımı 27000 tl ye aldılar... bu onemlı ayrıntı.... bırde eskı kar lastıklerım bu aracada ayne uyuyor ... kendı hesabımla 700 tl kar lastıgı, 1000 tl takas( dıger markalar 26000 den fazla vermedı) 200 tl sıgorta, 300 tl boya koruma, 200 tl cam fılmı karım var. anlastıgım malıyet 43000 ama bana 40600 cıvarı bır malıyetle cıkacak sonunda....
hayırlısı olsunn kazasız belasız gunlerde kullanmanız dıleğiyel orda dıkkat edın akaryakıtlara kaçak çok malumm vanda