Şimdi audi forumuna bakıyorumda valla yeni a4 a3 a5 lerin ne kadar kronik sorunları varmış şaşırdım valla audiden böle şeyler beklemezdim sonuçta birebir araça sahipleri şikayetçi bu sorunlardan tfsi lar yağ yakıyormuş daha sıfır araçlar a5 a4 a3 falan fark etmez sıfır yağ eksiltir ama bunlar resmen yağ yakıyormuş araçlar arıza uyarısı verip yolda kalanlar varmış sonra hızlandıkça direksiyonları sertleşdikten sonra yavaşlayınca tekarar yumuşamıyormuş eski haline dönmüyormuş sert kalıyormuş traktör direksiyonu bu ne kardeşim hatta a3 a4 a5 a6 a7 a8 hepsinde varmış kronik sorunmuş 100 milyarlık araba al böle arızalar çıkarsın yakarım valla öle arabayı sonra kapı aralarından fazla ses alıyormuş içeri buda kronik sorunmuş kapıların konumundan dolayı far yıkama kapakları bile yıkama yaptıktan sonra kapanmıyormuş açık kalıyormuş sıfırlarda sonra biri 3. viteste 140 dayken 4 diye 2 ye çekmiş araba sente atmış bir tane q7 dizel yolda giderken mazotu bitiyormuş bu arada audidler hava yapıyormuş multijet bile yapmıyor adam motoru yemiş 8-10 milyar para istemişler galiba ne bu yaww auiden çekilenler bunları çıkınca valla çok şaşırdım audi artık gözümden düştü valla