12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Audi'den hız tutkunlarına A1 :D (deli bi makine :D)

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31/03/2011
    Yaş
    31
    Mesajlar
    147
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

    Standart Audi'den hız tutkunlarına A1 :D (deli bi makine :D)

    Spor otomobil sevenler için tasarladığı otomobil modelleriyle birlikte ön plana çıkmayı başaran Almanya kökenli otomobil üreticisi Audi, ürün gamındaki en küçük otomobil modelini tanıttı. Spor otomobil tutkunlarının ilgisini ve beğenisini tasarımıyla üzerine çekmeyi başaracak olan Audi A1 Clubsport Quattro, tasarımı dışında sunduğu teknik detaylarla da oldukça agresif bir kimliğe bürünmüş gibi gözüküyor.

    Dış modifiyesi ile birlikte rakipleriyle arasında farkı ortaya koymayı başaran otomobil sadece 1.390 kilogram ağırlığındaki yapıya sahipken, 2.5 litre TFSI motoru içeriyor. Toplamda 496 beygir güç ve 660 Newton metre tork üretebilen otomobil, 6 ileri manuel şansızman ve Quattro sürekli dört tekerlekten çekiş sistemlerini bünyesinde barındırırken 3.7 saniye içerisinde 0 ile 100 kilometre arasındaki yolculuğunu gerçekleştiriyor.


    Audi tarafından açıklanan bilgilere göre A1 Clubsport Quattro?nun 0-200 Km hızlanması ise sadece 10.9 saniye de tamamlanırken, dördüncü viteste 80-120 Km hızlanmasının 2.4 saniyede gerçekleştirmesi ise hız tutkunlarını şimdiden heyecanlandırmayı başarıyor bile. 19-inç jantlara ve 255/30/R19 boyutlarında düşük profilli lastiklere sahip olan araçta kompresyonu ayarlanabilen özel coilover süspansiyon sistemini içerirken, iç dizaynı da bir spor otomobile yakışır şekilde tasarlanmış.

    buyrun tanıtım videosu :


    Audi A1 Clubsport Quattro

    Bu da motorunun sesi ses biraz kalitesiz olabilir ama idare edin lütfen

    edit: pardon yanlış yere yazmışım videonun adını
    Konu swimmer_tr tarafından (12/08/2011 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesajı için 2 kişi swimmer_tr'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Klasik tutkunlarına :)
    sedat06DF5649 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 23/08/2012, 11:13
  2. Puntolarımızı geçebilecek tek makine :)))
    Ziyaretci036 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 16/01/2012, 02:19
  3. Otomobil tutkunlarına özel online TV
    Serdkus tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19/03/2010, 14:09
  4. makine müh.
    OzzY tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 30/07/2007, 23:50

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com