hayırlısı olsun kazasız belasız kullan o zaman...
Printable View
hayırlısı olsun kazasız belasız kullan o zaman...
saol hakan tesekkur ederım
güle güle kullan kardeşim illegal draglar senindir bundan sonra :)
hayırlı olsun forumda paylasımlarınızı bekliyoruz
quartz gri rengi...
Mahmut, Hadi hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Puntonun yeni sahibini yönlendirdinmi foruma?
hayırlı olsun...
s16 lar guwenlık paketı yok ve pejo arabasını yuruttugun zman durduramassın....
hayırlısı olsun alınmıs alınmısıtr benmde hayalım 106 gti ama yakında oda olucak :D
siz zenginler eski arabaya binermiydiniz:D:D@tutku
hayirlisi olsun t jet in 0.100 ivmelenmesi 8.9 saniye gtinin 8.7 2 sanise icin gti de alinmazdi bence :D
Kötü bir alışveriş
noldu @tutku :D:D
hayırlısı olsun ne diyeyim yanlış yapmışsın bence benim 106'ım vardı 2 sene kullandım sattım sonra 206 gti almıştım onuda kullanıp sattıktan sonra punto aldım ilk başlarda şoka girmiştim hiç gitmiyo gelıyordu gti dan sonra ama konfor olarak 206 gti dan bile daha rahat bir araba memnunum ve abartmıyorum yakıt olarak depoyu 160 tl ye dolduruyorum ve benzini dibine kadar kullanıyorum 700 km şehir içi gidiyor o yönden çok memnunum puntodan genede hayırlı olsun senin için bana sorarsanız bir daha 106 mı 206 mı asla puntodan sonra hedefim yeni megane coupe inşallah ya 1.6 coupe yada 1.4 turbo :) yaza inşallah oda
yapma hocam Allah için :) izmir draglarına katıldık crx ile 106 ların esamesi bile okunmadı ki saxolar bile elledi baya bi ama 106 ların doluları gerçekten yürüyor pati ye kalmadığı sürece:) hadi normal d16 crx tamam da b16 crx(crx vtec) kafa kafaya!! imkansıııııızzzzzzzz :)
walla arkadaslar bılmıyorum ama 77 lık puntodan sonra 150 lı lık gti cok ama cok hos oldu :) s16 tıda guvenlık paketı yok dıyen arkadasa 2 tane hava yastıgı hedıye edıyorum :) daha ne olsun ....sadece modelı bıras dusuk ama gerı kalan herseyın fazlası var bence haa kesınlıkle puntoya ya da puntoma kotu demıyorum dıyemem..ama 106 hayalımdı gerceklestı belkı ılerleyen zamanlarda tekrardan gecıs olabılır... yorumlar ıcın tesekkurler zaten 106 tıyı bılen bılıyor yanı kullanan kullanmayanda kotuluyor herneyse..varsa puntosuna guvenen salalımm:) 1-2-3 4.vıtesı kulalnmıyacam soz..:) umarım puntocular bana kızmıyordur maksat geyık olsun yanlıs anlmayın arkadaslar..