Hyundai Santa Fe de ödüllü, Amerika'da...
Printable View
Hyundai Santa Fe de ödüllü, Amerika'da...
1.5 crdi gerçekten güzel motor
85 liğini arkadaşım kullanıyor bende arkasındaydım. bir feyk attım oda bastı, dur bakayım yetişecekmiyim dedim mümkün değil araba uçuyor resmen ama frenleri malesef berbat.
aracı süren arkadaşım ankarada hyundai özel servisi ve satışı yapıyorlar kendisi bile diyor bu araba çok tehlikeli diye :)
dıs tasarımı güzel ic tasarım orta konsol hos degil ama bu aracı era gibi 25 lira civarında satmaya kalkarlarsa çok satar gibime geliyor
şuanki liste fiyatı 1.6 otomatik dizel için 32-33 gibi gözüküyor ama türkiyeye daha gelmemiş bir gelsinde fiyatlarda oynama olur
32 liraya dizel ve sedan bir arac bence yine de iyi satar bunun benzinlisi 25 bin civarında olacak gibi ozaman peynir ekmek satargibi satar bu adamlar
alınır güzel araba çıkartmışlar en fullü ne kadara gelir acaba
LİNEA leylek diyenler birdaha baksın arkadan yandan...O italyan ateşini türk sıcaklığını hissetmedim doğrusu...şahsen...fena görünmyor ama abartmaya gerek yok...
bu araba oyuncak gibi duruyor ama lineada okadar güzel bir araç değil
Linea üzerinde bir sürü hatalar yapıldı dediğin olay bunu dışında motor gücü gibi
lineamı vernamı deseler verna dır tercihim
LİNEA emotion+ 1.6 mjt her açıdan, bakımdan fiyat fayda dahil incelenmesi gerekir...Verna almadan önce...
abi ben sadece dıştan görünüş olarak yorumluyorum yoksa sağlamlık bakımından kesinlikle Linea
biz bu verna'yı ve yeni kasa sonata'yı yaklaşık iki sene önce Mersin limanından Irak'a göderdik. ikiside daha Türkiye piyasasına girmedi,olacak iş değil.
bu arac yenı hnda city aynen...cruze ve honda ıle baslayan uzay iç dızaynından nasibini almıs..... hyundaıden uzak durma tercıhımdır tek sebebı: boya garantısı 2 yıl yada 60000 km... bıde hangısı once dolarsa... yanı sırket aracısın 3 ayda yaptın 60000 km yı sonra boyanda dokulmeler basladı.... vay halıne... tum modellerınde aynı bu sure.... ama fordda mesela 10 yıl...arkadasımın kazasız 2006 30000 km dekı erasının boyaları dokuluyor yaklasık 15 farklı noktada var servıs dahıl heryer fabrıka hatası dedı. dedıkkı bunun garantısı 5 yıl boya garantısı daha uzundur gıttık dolmus sure 2 yılmıs kulaklarıma ınanamadım..... maalesef bu bole ınternet sıtelerınde bıle yazıyor