yeni fotolar sayfa 3 te...
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
yeni fotolar sayfa 3 te...
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Konu fatihtemizer tarafından (23/02/2011 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
kocamannnn maşallah abi gerçekten çok süper bir araç Allah kaza bela vermesin tenekeli hali çok güzel hiç jant takma abi
bulut abi nerdesinn basık araç getirinmi demiştin
Maşallah..
sağolun a dostlar
o tenekelere heran el koyabilirim abi hazırlıklı ol
mert ne zaman istersenyeterki yerine güzel bişeyler koy
Maşallah Allah güle güle binmek nasip etsin.
fatih abi maşallah. aracı tartışmıyorum zaten mükemmel. birde basık oldumu benim agzımın suyu akıyor. kazasız belasız
obsessed the red
teşekkürler Bulut..aracın yerden yüksek durmasına dayanamam hiç bir zaman..ne olursa olsun basarımyol şart durum farketmez..ben yolları düşüneceğime üstünden geçtikten sonra yollar beni düşünsün
Mert yaza kadar bekle ENKEI RP 03 leri takınca sana veririm...emanet olarak tabi
bu arada araç yukseldi 1.5 cm daha..17 lerle daha alçak ve öfkeli
maşallah kazasız belasız kullanın gerçkten çok güzel görünüyor zamanında puntoyla corsa arasında kalmıştım punto almıştım şimdide bir taraflarım sızlıyor ama olsun benimkide güzel ya şaka bir yana maşallahı var siyahı pek sevmem ama corsaya yakışıyor yaw
bu arada 90 lık cdti dimi?
evet ama yazılım uygulaması var.118 bg olanından
bendensin o zaman sende benimde o civarlarda bişey
maşallah..araba tarıktayken canlı canlıda görmüştüm.. =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri