teşekkürlerankaraya gelirsek yine görürsün Ertuğ ayıp ettin
![]()
tek kelime ile müthiş,
nazar değmesin Fatih,
bakan bi daha bakıyordur eminim
Teşekkürler Alp evet o konuda haklısın![]()
Bu sabah 8 gibi E-5 bakırköy - cevizlibağ arası yan yana gittiko dibine girmiş aracın ne kdr basık oldugunu ölçmeye çalışan beyaz puntoyum ben
![]()
Onur selam..dün araçta ben yoktum..çalıştığım için ben çıkamadım aracı maslağa götürüyordu arkadaşım.![]()
merhaba fatih bey aracınızın maşallahı var herşeyi çok güzel ama bir grande punto kadar değil![]()
sağol Orhan..teşekkür ederim..kıyaslama yapmıyorum..iki araç arasında..iki aracında kendine göre üstünlükleri var
![]()
olmadı şimdi ben sizi polemiğe çekmeye çalışıyorum, hayır corsa daha iyi demeniz gerekirdi.
Konu KaMiKaZe tarafından (26/01/2011 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
yok herkesin aracı kendine göre daha iyidir..bunu biliyorum..o yuzden ne desek boş
ama punto almayı düşünmüyor değilim...hee bu puntonun üstün olup olmadığıyla alakalı değil..tamamen benim keyfimle ilgili
![]()
Allah Nazarlarda korusun.... Cok canlı araç maşallah..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Teşekkürler Eren..![]()
çok güzel araç, siyah vede beyazın dışında özellikle siyah arabada renk bilmem tanımam
aracı siyah bir başka yapıyor...
Teşekkürler Zafer abiaynı düşüncedeyiz..Ya siyah ya beyaz
![]()
kazasız belasız. çok güzel duruyo![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Teşekkürler Ozan![]()
hay maşllahhh![]()
TSİ Jetta.
gördüğüm en güzel corsa lardan birisi. Maşallah diyelim nazar değmesin![]()
Teşekkürler Ali.eyvallah.
fatıh azızle bı arkadaslıgın varmı? kırmızı korsa cum 81 plakalı?
Tanırım kendisini hayrola![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri