süper bir arac yalnız siyah celik jant olsa daha güzel olur gibime geliyor
sağol Mustafa..siyah olarak sac sectim..yaza 17 enkeılere dönücem tekrarkısmet...
Maşallahı var güzel araç
teşekkürler şenol
güzel araç güle güle kullan abi...
teşekkürler Serhat
tek kelımeyle 10 numara...
Hadi Abisi .)
valla gerçekten 10 numara ama söylemeden edemicem bnde beyaz ve siyahı renk olarak tek geçerimde,bu şekilde 2 kapı corsalarda kırmızıda efsane oluyor
Upgradin..
zaten o bu diil 2 kapı corsa'da bizim puntolarda olan özellikler ve cam tavan fln aynı fiyata olsa 1 dakika durmaz 2 kapı corsa alırdım,kendimde punto olmasına rağmen buraya yazıyorum 2 kapı corsanın şekli asla puntoyla bir olmaz
Upgradin..
Maaşallah güzel araç...
Maşallah .. Fena duruyor ..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
fatih burası bakırköy veliefendinin oradaki bp istasyonu değilmi ?
senin arabayı 2-3 hafta önce gördüm burada başka bir corsa ile birlikteydiniz. yanlış hatırlamıyorsam
bende yıkama sırası bekliyordum
hakkını versem ne fark eder ona yapacağım övgülerin çoğu gp yide etkileyecek. şase motor vs
haha motorlara dicek lafım yok zaten aynı motorlarda,fiat-opel karşılaştırmasına girersek kalkamayız bir corsanın iç dizaynına bak hele sora fiatın yalıtımı olsun fln da filannn....neyse neyse bu kadar bombalamayayım birazdan bütün forum üstüme gelicek..
Dipnot:Bende punto sahibiyim,corsa falan değil
Upgradin..
Maşallah ne kadar güzel bir araç böyle opc leri anımsatıyor...
Çok teşekkürler
teşekkür ederim..kırmızı bulursam çevirebilirim
bencede haklısın
çok sağol
evet orası ark.aracını yıkattırmıştı..
keşke opc olsa teşekkürler
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri