panamera 170 a7 ise 130 bin euro civarında ama :)
Printable View
abi herseyi geçtim 3,0 motor araç yakıt tüketimi 5,3 faln dio nedir o ya
evet işim gereği bende A7 nin Almanya daki dünya lansmanına katıldım çok güzel ve dikkat çekici bir araç servisimize giriş yapacaı günü iple çekiyorum :)
144.000 euro dedıler pazarlık ve şirket indirimimiz ile 131.000 euro ya anahtar teslim aldım..
audi nin sayfasına bakınca yaklaşık 107 bin euro ...ama öyle bir arac yokmuş...17620 euroluk bir aksesuar farkı ile 131.000 euroya aldım...ekstra olarak: navigasyon,19" jant,hafızalı koltuklar, led ön farlar, elektrikli tavan ve katlanabilir aynalar, deri paket,bose sistem, araç telefonu,akıllı anahtar ve arka taraf için kameralı görüntü,3 kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon, uyarlabilinir havalı spor süspansiyon vs vs...
evet ben de binmek için porsche alırdım ama müşterim bu aracı istedi....
kirlama ile ilgili olarak : günlük kiralama değil uzun dönem ( 3 yıllık ) yapıyorum...fiyatlamayı yaparken, aracın 3 yılki tüm masrafları ( vergı-kasko- bakım-lastık -sigorta ) nı 3 yıl sonunda aracın 2. el değerinden düştüğünüzde sizin karınız çıkar...ama aracın kaza yapma olasılığı sizin riskiniz oluyor...araç aylık kira bedeli olarak nasıl hesaplama diyorsanız: aracın 0 değerinin %3 + kdv aracın aylık kira bedelini yaklaşık olarak çıkarır...
müslüm abinin dediği kiralama olayı banada çok mantıklı geldi ama 3 yıl süreyle arabayı kiralayacak birini bulmak çok zor iş eğer bulunursa s class alırım valla
süper bi makine,
3.0 FSI motor 204 hp 5.3 lt yakıt harika bişey. benim puntoyla aynı yakıyor :D