:D:D:D fiyat çok pahalı değil aslında bu araca göre ve yeni bir araç olmasından dolayı ne iyi nede kötü bir fiyat
Printable View
süper bir araç bence ama tüketimi beni baya bir yorar buna binersem basmadan duramam
Son pazarlikla 43'e birakiyorlar (ibiza cupra) yanliz DSG sanzuman bu makinaya olmamis. Nette video'sunu izledim 2.0 (200 hp) type-R ile roll ve drag yapmis 3. vitese kadar kafa kafaya yuruyor.
Servis, yedek parca, DSG sanzuman beni cok dusundurdu. Yoksa gercekten ciddi ciddi almayi dusunmustum.
bende yolda görmüştüm bu arabayı ne bu diyodum hakkaten fena bir araç...
benimde çok hoşuma gitti valla güzel makina
geçen haftalarda Konya'da denk geldi sarısı ama İstanbul plakalı tabi.. Çoook güzel duruyo özellikle sarısını bi görün ;)
ohooo type-r'ın yanında fısmış bu araç :D
bu arabalar spor güzel, bir gün yapacam bir delilik alacam ama kapısı az. zamanında yaşadıgım için 3k arabada, sıkıntısı var. özel kullanacan bunu alınca...
type boşuna efsane olmamış. atmosferik motorlar içinde varmı başa çıkacak araç? devir yükseldikce type çoşuyor:) honda nın efsane motoru adamlar gerçekten yapmış yani...
süpermiş ortalama multi jette 1.3 şehir içi yakıt tüketimi ne acaba izmirde özellikle
dışı güzel içi boş böyle tasarım olmaz