arkadaşım değil aracın parasını, tazminat bile alırsınız maduriyetinizden ötürü. Hakkınızı arayın..
Printable View
arkadaşım değil aracın parasını, tazminat bile alırsınız maduriyetinizden ötürü. Hakkınızı arayın..
dün akşam komşunun cruze'la ailecek eğlenmeye taksim'e gittik. tam otoparka girerken millet bağırmaya başladı:"Araba yanıyor!!!"
indik bir baktık cruze'ın sağ ön sis farı alev almış (stok).
inanılır gibi değil... hemen yangın tüpüyle müdahale ettik, söndürdük...
Geçmiş olsun,hakkınızı arayın derim...
hakkaten yaa :)
bu arada arkadasım aracın parasını gerı almayı basardı arkadaslar:)
Cruze hakkında bu aralar bayağı şikayet var. Komşumunda var cruze ve durup dururken bagaj açılmamaya başlamıştı. Lpg li olmasına rağmen çok yaktığından şikayetçiydi. Uygun bir motorla yenilense hiçte fena olmaz hani cruze gerçekten can alıcı bir araba ama gel gelelim olumsuz tarafları çok göze çarpıyor...
bizim komşunun ki de benzinli (zaten dizeli var mı bilmem) ve resmen içiyormuş.
adamlar bir gün içinde aradıysa sorun giderilmiyor yenisini verelim diye bunu daha pozitif düşünebilirsiniz bence.
5.20d ilede aynı sorun olmuş bi arkadaş bahsetmiş. olur yani böyle şeyler araba birazda şans işi. çok şükür insana bişe olmamış.
eski daewoolar daha kaliteliydi chevrolet amblemiyle gelmeye başlayanlar daha kötü hemde çok yakıyor..
o kilitlenme sorunu benim ilk evomda başıma geldi markete yanaştım dururken katur kütür sesler geldi ne olduğunu anlamadım motoru kapatıp açtım abs devre dışı yazısı yazıyodu motor çalışıyo kontak dönüyo ama araç 1 mm bile gitmiyordu sanki el freni çekili gibi ama el freni inik durumdaydı sonra servisi aradım daha 8 günlük olan aracımı çekiciyle çekip arka fren sistemini komple değiştirtiler o aracı ancak 2 ay kullanabildim daha sonra da yolda seyir halindeyken gaz yemeyi kesiyodu yani birden hızı düşüyodu defalarca servise gittim çıktım çözemediler ve ben de farkını verip dinamik skydome lu asist kit gibi opsiyonları olan başka evo aldım çok şükür 4 aydır biniyorum bi sıkıntı yok
cruze ise görünüş olarak çok güzel ancak performans olarak sınıfta kalıcak bi araç motoru kasayı kaldıramıyo kalkışları çok çok yavaş ancak uzun yolda tadını alabilirsiniz aracın yakıt konusuna gelince de benzini resmen su gibi içen bi araç
bu dediklerin benim evomdaki sorun olduğu gece aklıma geldi çünkü o an hiç bişey düşünemiyosunuz o kadar para verip 0 km aldığınız aracın öyle bi sorun yapmasını akılalmıyo bide ben uzun yola çıkıyodum marketten su falan almak için durduk iyi ki de durmuşuz yoksa yolda başıma gelse belki de şimdi bu msjı yazamıyo olucaktım :=(
çok geçmiş olsun. Bende 20 aralık 2010 da arkadaşınız gibi inanılmaz bir olay yaşadım. chevrolet cruze arabam seyir halindeyken yanmaya başladı. sağa çektim ama kapılar açılmadı etrafdan gelen sürücü arkadaşlar camı kırarak kurtadılar beni. televizyon kanallarında dahi bu haber çıkmışken CHEVROLET şirketinden bir kişi bile geçmiş olsun diye aramadı. verilmiş sadakam varmış diyorum. yazılanları okuyunca gördüm ki bu arabalarda daha çok sorunlar çıkacak gibi görünüyor. üstelik benim arabam daha 11 ay önce fabrika çıkışlı olup üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmamış sıfır bir araçtı.chevrolet cruze arabası olan tüm arkadaşlara aynı uyarıyı yapıyorum aman dikkatli olun diye. Şu anda şirkete dava açmış bulunuyorum. Bu tarz olayları yaşayan arkadaşlarla konuşup olayların üzerine gitmemiz gerekir diye düşünüyorum ki bu işi ciddiye alsınlar. lütfen takipçisi olalım.
Amerikan arabalarına özenen insanım neden yakıttan şikayet ediyor ki :)