o zaman benim arabam dizel gibi çünkü 250 hp ve 2.0 motor var ve turbo.
benzin pahalı aslında bu soru 100 km ortalaması kaç olmalı. benimki uzun yolda 8 lt şehir içi 10 lt.subaru veya mitsubishi evo 14 lt yani sınıfında en iysi benimki.
Printable View
aynen öyle abi ya o motora göre bayağı az yakıyormuşsun
abi yoksa sen hic basmiyormusun devirli kullanimda 500 600u bulur gibime geliyor :)
Bu biraz da kullanım stiliyle alakalı bir şey,Ozan aracını zorlamadan kullanır...
Basarsan 60 kuruşu bulursun ama sürekli basacak halin yokki .Ben gazlamayı sevenlerden değilim ve kinci aracımı sattığımdan sürekli kullanılan bir araç oldu ve fazla yıpratmamak adına basmıyorum.Tekrardan ikinc bir araç almayı düşündüğüm için forumunuza üye oldum kafamdakilerden birie punto.
performanslı ama sınıfının cimri arabasıdır RS...
vay vay vay hoş bi araç RFC ile kardeş forum olduk artık:merhaba:
TT de görmüştüm sizi hoşgeldiniz...
Güzel araç ama Türkiyede hakettiği yerde değil sanırım bunda modifiye seçeneklerinin kısıtlı olmasıda büyük faktör.
evet türkiyede değil sadece dünyada modifiyesi zor olan bir araç,ama çalışmalarımız devam ediyor ve olumlu sonuçlar almaya başladık.
Arac cok kritik, ne yapsan yakışır bi arac değil görünümünde olumlu sonuclar almak diğer araclara göre daha zor. Aracın sahibi zevkli biriymiş.Maşallah görsellik olarak kendini aşmış yakışıklı olmuş herne kadar en sevmediğim bi arac modeli olsada güzel gözüküyo ,, hakkını vermek lazm :) yiğidi öldür meganına laf itme :D
Çok diri gözüküyor araç. Kazasız belasız günler inşallah.
herkese teşekürler, aracımı seviyorum ve çok emek harcadım.bunun beyazı yok fabrika çıkışı olarak bu hale ben getirdim.
Tek turkıyede olsa tum dunyada bu ısın yerı ıngılterede bıle parcalar sınırlı
orjinal beyazı yok,benimde takıntılarım olmadığından komple boyattım ve halimi süseyen arabayı yaptım.orjinal turuncu deri döşemede yok, deriyi almanyadan getirttim ve orjinal deri türkiyede yok kesinlikle terletmiyor anlıacağınız çok emek verdim arabama ama değdiğini düşünüyorum.
az önce sahibindende gördüm peki orjinal rengi neydi