En dikkate değer tespitlerden biri daha
Printable View
arkadaşlar aracı almak kısmet olmadı araçta extra 1 parça boya 1 parçada sürtük +1 lira masraf + klimasında arıza warmış ama ne olduğu tam olarak dışardn bakılınca anlaşılmıyor klima gazı bitmiş ya bi yerde kaçak war yada kompresör motoru arızalı 400 de olabilir 3000 5000 binde o yüzden almadm adam bide olur böle seyler 2. el araç bu demezmi kapısındaki sürtüğü neden sölemediniz diyorum (ufak bişey deil kapının yarısı)gerek duymadım diyor nerdeyse dalcaktım adama tek ayağı üstünde 40 yalan atıyor sahsen 3 5 yalanını ben yakaladım insan araç hakkında bilgi almk istyn birine bilmem kaç milyarlık masrafını sölemzmi?
hayirlisi ile bu uc kagitcidan kurtulmussunuz.bursadan kalkip istanbula gitmeseniz eyvallah.birde boya ve ariza cikmis yazik devir bunun gibilerle dolu.mesela benim aracimin 3 yerinde gocuk var bunlarin hepsini soyluyorumki gelip bakan laf soylemesin diye.insallah en kisa zamanda gonlunuze gore arac bulursunuz.
o paraya tabi zevk meselesi ama yeni kasa civic veya mondeo alırdım ben şahsen, tamam vw adı var ama diğerlerininde tadı var bir binen başka arabaya binmez emin olun.
her yerde sizin gibi insanlar yok arkadaşlar başka bi araba kısmet olr inş hayrlısıyla
hayırlısı olsun, hiç üzülmeyin. inşallah tertemiz ve gönlünüzdeki araca en kısa zamanda kavuşursunuz..
vay vay vay neymiş bu jetta ya çok da sevdiğim bir arabaydı:(