Arkadaşalar ford focus tavsiyede ederim 1.6 100 bg benzinli 29500 kadar fiyat aldım dizelleri fiyat olarak yüksek ama ikinci elde lpg.li araçlarında fiyatıda iyi birde onlara bakın derim herkeze gönlüne göre versin rabbim.
Printable View
Arkadaşalar ford focus tavsiyede ederim 1.6 100 bg benzinli 29500 kadar fiyat aldım dizelleri fiyat olarak yüksek ama ikinci elde lpg.li araçlarında fiyatıda iyi birde onlara bakın derim herkeze gönlüne göre versin rabbim.
Ford focus hakkında geniş bilgisi olan varmı arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum bana yardmıcı olun bu konuda
Benim aracıda 20500 TL çevrenizde arayan varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
2007 model 40000 km.de lpg.li bir araç garaja bakabilirsiniz
abi özelliklerini yazarsan yardımcı oluruz.yani puntodaki gibi farklılık gösteriyor.mesela dizelmi benzinlimi titanyum mu comfort mu hangi modeli acaba.mesela bi abimde titanyum modeli var 2009 yok yok.
Toyota Corolla.
Focus'un LPG ye en iyi uyum gösteren araba olduğunu biliyorum.
Focus daki lastik sesi ve tıkırtılar gp den aşağı kalır değil birde dizeldeki motor sesi tam çekilmez oluyor. Bu aracı zaten kafadan eledim linea 1.6 multijet kışa doğru fiyatlarda düşer iyi bir seçenek gibi geliyor. Kullanıcıları çok memnun sessiz ve konforlu yol tutuş da fena değil.